Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 mei 2016

Obama in de bocht over Sanders en het leven in de VS: bomvesten aan en naar de schuilkelder, met pijlspoed!!

De valse slang Obama had een paar dagen geleden commentaar op Bernie Sanders, die naast Killary Clinton, ook democratisch presidentskandidaat is. Sanders heeft een paar minpunten, zo is hij voor het wapenbezit in de VS, maar gezien zijn wil om de financiële wereld (m.n. de banken) echt te hervormen, zijn inzet voor sociale gelijkheid, het aanpakken van racisme en discriminatie, is hij voor de grote onderlaag van de bevolking in de VS, ver te prefereren boven Clinton (en Obama). Vandaar ook de kritiek van Obama......

Zo zei Obama o.a: "If you want to make life fair, then you have to start with the world as it is....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, je moet vooral niet in de VS beginnen het leven eerlijker te maken, nee, je moet middels illegale oorlogen de hele wereld onderwerpen en de 'democratie van de VS' opleggen, al moet je daar de helft van de bevolking voor uitmoorden......... Obama die de Nobelprijs voor de vrede kreeg, staat intussen tot z'n kin in het bloed, neem de illegale oorlog tegen Libië, het opzetten van een opstand en staatsgreep in Oekraïne tegen de democratisch gekozen regering Janoekovytsj...... Hetzelfde geldt voor Syrië, ondanks dat daar veel bloed is gevloeid, is de opzet gelukkig voor een groot deel op een mislukking uitgelopen.
Democracy requires compromise, even when you are 100% right. This is hard to explain sometimes. You can be completely right and you still have to engage folks who disagree with you. If you think that the only way forward is to be as uncompromising as possible, you will feel good about yourself, you will enjoy a certain moral security, but you will not get what you want.

Toen Obama aantrad had hij een ruime meerderheid om te regeren, ondanks dat, heeft hij het grootste deel van zijn verkiezingsbeloften gebroken, intussen heeft hij allang geen meerderheid over...... Tijdens het bewind van Obama, is het voor bijvoorbeeld een groot deel van gekleurde kiezers nog moeilijker geworden om te stemmen...... Nee echt een geweldige 'democratie' in de VS, daar wil je echt compromissen voor sluiten........ Obama is groot voorstander van verdragen als TTIP, het recept voor nog minder inspraak van burgers en uitbreiding van de macht van de grote bedrijven, blijkbaar is dat goed voor de democratie.......... 
If you do not get what you want long enough, you will eventually think the whole system is rigged. That will lead to more cynicism, not participation —and less participation and a downward spiral of more injustice, anger and despair. And that has never been a source of progress. That is how we cheat ourselves of progress.

         
Het hele systeem is niet 'rigged' maar totaal verrot. Dat de grote onderlaag in de VS daardoor cynisch is geworden, lijkt me niet meer dan normaal, zij weten dat onrecht onlosmakelijk is verbonden aan de meer dan verrotte VS maatschappij....... Als je de enorme armoede in de VS ziet, is een geluk voor Obama en de overheid daar, zowel op lokaal, regionaal als landelijk gebied, dat men niet in opstand is gekomen of komt en vergeet niet: opstand is de ultieme participatie!! Onrecht, wanhoop en woede staan allang op het maximale niveau in de VS en nogmaals: Obama mag god op z'n bloederige knieën bedanken, dat de massa in de VS niet in opstand komt!!

Obama is een smerige oplichter, bovendien is hij een oorlogsmisdadiger en terrorist, één waar Osama Bin Laden nog een punt aan zou kunnen zuigen!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Mijn excuus voor de vormgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten