Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 mei 2016

Dijkhoff kapittelt burgemeester Weert v.w. diens verzet tegen ambtelijke scherpslijperij......

De doffe VVD drollenvanger Dijkhoff (die nooit in functie had mogen komen*) gaf gisteren burgemeester Heijmans van Weert in de media een grote bek. Deze burgemeester heeft volkomen terecht de uitzetting naar Duitsland, van een Syrische vrouw en haar kinderen voorkomen, door haar onder te laten duiken (waardering mensen!!).

De vrouw werd na aankomst in de EU voor het eerst geregistreerd in Duitsland, terwijl van meet af aan duidelijk was, dat ze zich bij haar broer, in het Nederlandse Weert wilde voegen. Tja, de kafkaiaanse ambtelijke regels zijn dan onverbiddelijk: In Duitsland zult gij blijven! Dijkhoff liet gisteren weten, dat Heijmans de uitvoering van de wet in de weg loopt...... ha! ha! ha! Hij meent 't!! Het 'mooiste' moet nog komen: volgens Dijkhoff komt dit de integratie van de vrouw en de kinderen niet ten goede, deze mensen moeten zo snel mogelijk integreren, aldus Dijkhoff.......

Ja Dijkhoff en dat zit jij in de weg, met je belachelijke regels. Jij had je discretionaire bevoegdheid allang moeten gebruiken, om deze onzin recht te trekken, klootzak!!! Bovendien zien die vrouw, haar kinderen en haar broer, dat we in Nederland (gelukkig nog) ethisch bewuste, verantwoordelijke en humane bestuurders hebben, die opkomen voor hun bevolking, zelfs al zijn ze nog maar kort in Nederland!! Moet jij eens opletten Dijkhoff, hoe snel deze vrouw en kinderen het Nederlands beheersen, nu ze ondergedoken zijn....... Daarnaast zullen de vrouw en haar kinderen zeer gemotiveerd zijn zich te integreren, alleen al uit dankbaarheid voor de inzet van burgemeester Heijmans!!

Dijkhoff jij bent een inhumane, ambtelijke klootzak van de eerste orde!!

* Dijkhoff was betrokken bij de Teevendeal bonnetjesaffaire, waarna hij 'vrolijk' als staatssecretaris werd geïnstalleerd....... Ongelofelijk!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvind, dit geldt niet voor het label 'Jos Heijmans'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten