Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 mei 2016

Willem Alexander, antidemocraat, spreekt het EU parlement toe.........

Gisteren was Willem Alexander te gast in het Brusselse Europarlement. Wat een figuur met een titel, die beiden in de Middeleeuwen thuishoren, in het EU parlement te zoeken had en daar ook nog een lullige mening verkondigde, is mij een raadsel.....

Het nationale waterhoofd bemoeide zich ook nog eens met het komenden 'Brexit-referendum' in Groot-Brittannië..... Dus een figuur met een (ondemocratische) titel, die het tegenovergestelde belichaamd van een democratie, durfde zich anno 2016 te bemoeien met een democratisch proces en dat in een ander land, knettergek!!

De figuur W.A. die niet eens in staat is 20 regels onder elkaar te schrijven, kwam met een bloemenvergelijking: de EU is een boeket, waar de Engelse Roos in thuishoort......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De grofgraaier zal toch niet een rode roos bedoelen...?? ha! ha! ha! ha! ha!

We moeten samenwerken aldus W.A. ha! ha! ha! ha! Dus het samenwerkingsverband van Europese landen, waar dat 'verband' ook voor werd opgericht, moet Europees samenwerken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoe vaak zou W.A. de tekst hebben herhaald, voordat hij deze redelijk foutloos kon oplepelen en hoeveel zal z'n tekstschrijver voor deze 'geweldige tekst' aan belastinggeld hebben ontvangen????

Ongelóóóóóófefefefefelijk!! Jezus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten