Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 mei 2016

Grote politieke partijen op zwart zaad...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen rond 8.07 u. op BNR het bericht, dat grote partijen als PvdA en VVD op zwart zaad zitten en de huisvesting niet meer kunnen betalen. Bij de PvdA had men jaren geleden al 'een eeuwigdurend huurcontract' getekend, in de arrogante veronderstelling, dat men het stemvolk voor eeuwig dom en volgzaam kon houden...... ha! ha! ha! ha!

Uiteraard pleiten deze partijen voor een grotere bijdrage van het rijk, alsof ze niet al genoeg belastinggeld hebben verbrand en op andere manieren verspild..... Fijntjes wees men op de moderne tijd en dat men niet meer een leven lang bij één partij wil blijven....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo zout heb ik 't nog nooit gegeten: politieke partijen als de PvdA hebben al haar idealen overboord gedonderd, breken zo ongeveer alle verkiezingsbeloften als ze gaan regeren en dan wijt men het teruglopend ledenaantal aan de moderne tijd!!! Waar haalt men godverdomme het gore lef vandaan??!!!

Later op de dag, na 15.30 u. op Radio1 vertegenwoordigers van het CDJA en de JOVD, die met eenzelfde lulverhaal pleiten voor een veel grotere toelage van het rijk. Maar niet alleen dat: men durfde zelfs openlijk te pleiten voor andere manieren van geld inzamelen, zelfs bij bedrijven, waar dan wel 'strenge eisen' aan moeten worden gesteld...... ha! ha! ha! ha! ha! De VVD en het CDA zitten al tjokvol met lobbyisten voor het bedrijfsleven, dat is duidelijk uit het beleid (voor het CDA uit het verleden) en de belangenbehartiging voor die bedrijven te zien........

Om met de 'christelijke' vreemdelingenhater Eerdmans te spreken: het moet niet gekker worden in dit land!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten