Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 mei 2016

Gert-Jan Segers tegen legale wietteelt, zoals bepleit met universitair onderzoek.........

'Christen'Unie plork Gert-Jan Segers was er vanmorgen als de donder bij, om een universitair onderzoek onderuit te halen. In het eindrapport van dit onderzoek geleid door Piet Hein van Kempen, wordt o.a. geconcludeerd, dat het verbod op cannabisteelt de mensenrechten schaadt. De regulering van de wietteelt geeft volgens het rapport 'een positieve verplichting tot het beschermen van mensenrechten'. Zoals het recht op gezondheid en de rechten op leven en tegen onmenselijke behandeling.

Deze conclusie vloeit voort uit de huidige gang van zaken, zoals een niet gegarandeerde kwaliteitsbescherming betreffende gewasbeschermingsmiddelen (en het gehalte aan THC, al blijkt dit na onderzoek altijd beneden het door de overheid gestelde maximale percentage te liggen....). Maar ook zaken als controle krijgen op de keten, waarmee misdaad kan worden tegengegaan. Of wat dacht u van de veiligheid van omwonenden bij wietteelt in woonhuizen, dit vanwege brandgevaar.......

Volgens Segers is het hek van de dam, als de wietteelt wordt gelegaliseerd (onder strikte controle, wel te verstaan). Deze 'christenbroeder' stelt dat cannabis verslavend is en het de opmaat is voor harddrug gebruik........ ha! ha! ha! ha! Deze belachelijke drollenpoetser spreekt zich alleen al in deze paar woorden tegen, immers softdrugs zijn niet verslavend, terwijl harddrugs dat wel zijn. De overheid houdt een belachelijk percentage aan THC aan, waarboven de wiet een harddrug en dus verslavend wordt. Daar is totaal geen bewijs voor, daar de problematische wietgebruikers, steevast stevige gebruikers zijn van de harddrug alcohol en/of psychofarmaca, dan wel zware pijnstillers, waar je de laatste twee ook als harddrugs moet zien...... Zoals gezegd: in Nederland is er geen cannabis te krijgen met een percentage aan THC van 15 of hoger!

Dan het argument, dat cannabis de opmaat is naar harddrug gebruik...... ha! ha! ha! ha! De eerste harddrug die daar wel verantwoordelijk voor is, is alcohol! Al op jonge leeftijd worden kinderen geconfronteerd met het alcohol gebruik van hun ouders, waar ze in veel gevallen ook de eerste 'slokjes' van krijgen toegediend, vaak al op 12 jarige leeftijd!! Bovendien zijn er de achterlijke reclames voor alcohol, waar de belachelijke campagne 'Nix18' totaal zinloos is. Als je jonge mensen in reclames laat zien, dat volwassenen 'ongelofelijk veel plezier hebben' met alcohol (althans die reclames willen dat beeld oproepen, middels achterlijke filmpjes), moet je niet denken, dat die pubers, die zich al afzetten tegen hun ouders en de maatschappij, geen alcohol zullen aanraken, te zot voor woorden!!!

Er is nooit iemand overleden aan de gevolgen van overmatig cannabis gebruik, terwijl er dagelijks in Nederland 12 mensen overlijden aan de gevolgen van alcohol gebruik. Segers hoor je niet wekelijks het kabinet bestoken met de eis, dat alcohol reclames volledig moeten worden verboden, of dat alcohol moet worden verboden. Sterker nog: Segers zal alcohol nooit een harddrug noemen, terwijl dit wel degelijk een harddrug is, daarnaast is alcohol de harddrug die verreweg de meeste schade oplevert, zelfs meer dan alle andere drugs bij elkaar opgeteld. Door alcoholgebruik wordt niet alleen de gebruiker geschaad, zowel fysiek als geestelijk, maar ook diens omgeving en de maatschappij in het geheel, zowel direct als indirect (bijvoorbeeld via de zorgkosten)!!!

Segers: het is de hoogste tijd, dat je eens cannabis probeert, als je niet rookt, kan dat heel goed met een 'vaporizer', dat zal je zicht op de maatschappij in positieve zin, een stevig stuk verbreden en verbeteren!!

Zie ook: 'Madeleine van Toorenburg wil alle koffieshops sluiten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: 'Gert-Jan Segers alleen voor alcoholgebruik, dat eist immers maar 12 doden per dag.......'

       en: 'Gert-Jan Segers wil alleen de harddrug alcohol in Nederland zien, omdat daar geen problemen meer mee zijn.....ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Gert-Jan Segers in het cannabishol van de duivel'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'van Kempen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten