Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 mei 2016

Dijsselbloem brengt ASR naar beurs in ongunstige tijd voor verzekeraars...........

PvdA drollenpoetser en hevig disfunctionerend minister van Financiën Dijsselbloem, maakte afgelopen vrijdag trots bekend, dat hij ASR, de met belastinggeld genationaliseerde verzekeraar, op zo ongeveer het meest ongunstige moment naar de beurs brengt....... De oetlul gaf NB zelf aan, dat dit een ongunstig moment is, daar hij de toehoorders verzekerde, dat hij eerst maar een klein deel naar de beurs zal brengen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dijsselbloem verwacht in totaal 3,5 tot 5 miljard op te halen, terwijl echte deskundigen de waarde van ASR momenteel amper op 2 miljard schatten. De verzekeringsmaatschappijen maken vanwege de extreem lage rente moeilijke tijden door en ook de aandelenkoersen zijn allesbehalve stabiel.......

Voor de nationalisering van ASR werd destijds 3,6 miljard aan belastinggeld betaald. De afgelopen jaren heeft ASR vanwege 'reorganisatie' een groot deel van haar werknemers de laan uitgestuurd...... Een flink deel van die mensen is in een uitkering beland, m.a.w. een extra kostenpost voor de belastingbetaler, die zoals gezegd al moest opdraaien voor de redding van dit bedrijf.........

Ach ja, de neoliberale PvdA uitvoerder van VVD beleid, Dijsselbloem doet nu eenmaal graag wat die partij van hem verwacht........ Al moet ik daar onmiddellijk aan toevoegen, dat de PvdA zelf een fikse neoliberale partij meeblaast, zowel in Rutte 2 als het EU parlement!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'ASR'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten