Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 mei 2016

De Boer (VNO-NCW) 'neemt het op voor oudere werkloze........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

ADHD knupppellul de Boer, van werkgeversorganisatie VNO-NCW hield gistermiddag een pleidooi voor de oudere werkloze. Volgens de Boer hebben deze mensen zich in hun werkzame leven ingezet voor Nederland en is er nu veel te weinig aandacht voor hun situatie....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zakkenwasser de Boer, met z'n 'hippe brillen', was eerder voorzitter van werkgeversorganisatie MKB Nederland en behartigde in die en z'n huidige functie de belangen van de werkgevers. Deze werkgevers hebben de laatste 15 jaar niet anders gedaan dan klagen over de 'dure oude werknemers', die ook minder zouden presteren en veel te ruime arbeidsvoorwaarden hebben, zoals de 'oude lullen' dagen..... Sterker nog: als er één persoon was, die daar de laatste 15 jaar, keer op keer een grote bek over had, was het de Boer zelf wel!!!

Waar haalt opperhufter de Boer het lef vandaan.......???? Oh, dat is dom van mij: hoogstwaarschijnlijk mist een groot aantal van de werkgevers, die mede door de praatjes van de Boer, hun oudere werknemers hebben kunnen lozen, nu de kennis van deze ex-werknemers.......

Wedden dat de Boer binnenkort komt met een pleidooi, waarin hij zal stellen dat de overheid deze werkloze ouderen subsidie mee moet geven, zodat de dames/heren ondernemers hen weer aan kunnen nemen en dat voor een appel en een ei, i.p.v. het eerder genoten salaris.......... Uiteraard geen oude lullen dagen, of andere voordelen, waar ouderen hun leven lang voor hebben gewerkt. Voordelen waarvoor de arbeiders en vakbonden niet voor niets strijd hebben gevoerd, mede daar veel ouderen nu eenmaal sneller fysieke klachten oplopen, dan jongere mensen...........

Daarover gesproken: de wezenloze, onethische hufter Böhm spreekt sinds een paar weken weer UWV spotjes in, waar hij werkgevers vraagt, m.n. 50 plussers in dienst te nemen, daar heeft het UWV zelfs een aparte webpagina voor ingericht...... Wedden dat daar al sprake is van subsidie op het aannemen van 50 plus werklozen?? Oh ja: in die spotjes, vallen niet één keer de letters UWV...... ha! ha! ha! ha!

Klik voor meer berichten n.a.v. bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten