Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 mei 2016

Consumentenorganisaties uit Spanje en Portugal eisen premie voor schuldenaren.... ha! ha! ha! ha! ha!

Op Deutsche Wirtschafts Nachrichten gisteren het bericht, dat consumentenorganisaties uit Spanje en Portugal van banken een premie eisen, vanwege de leningen of hypotheken 'die ze bij klanten hebben uitstaan........' Dit daar men in die landen negatieve rente wordt berekend aan mensen die spaargeld op de bank hebben staan....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Een koekje van eigen deeg kan je wel zeggen, als je ziet hoe onbeschoft laag de rente is, dit alles om de aandeelhouders maar tevreden te stellen (en indirect de banken en andere financiële instellingen natuurlijk, immers die hebben veel aandelen in hun bezit). De zwaar wanpresterend minister van Financiën, PvdA drollenpoetser Dijsselbloem liet onlangs nog weten, dat hij achter die verlagingen van de rente staat (door Draghi), ook al is uit en te na bewezen, dat dit niet werkt en de spaarders en bijvoorbeeld de pensioenfondsen hier geld mee verliezen........

Overigens werd Achmea op 4 april jl. gemaand, haar klanten met een specifieke hypotheek, de negatieve rente te vergoeden, klachteninstituut Kifid nam destijds dit besluit. Mensen, houdt het in de gaten en als het voor u ook zover is: u weet wat u te doen staat!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten