Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 mei 2016

Asscher acht het onwaarschijnlijk dat Ebru Umar wordt uitgeleverd aan Turkije........ AUW!!!

Zojuist in het Radio1 nieuws van 15.00 u. het bericht, dat Asscher het onwaarschijnlijk acht, dat Ebru Umar wordt uitgeleverd....... Godverdomme, is die achterlijke klotenklapper nu helemaal bedonderd??!! Hij had onmiddellijk moeten zeggen, dat Umar niet uitgeleverd zal worden. Wat is dit voor kwezel? Iemand uitleveren vanwege uitlatingen op Twitter??? Dat Turkije in een religieuze dictatuur is omgetoverd, wil niet zeggen, dat we dan ook maar Nederlanders moeten uitleveren en dat goddomme voor de belediging van Erdogan, de fascistische kalief knuppellul(letje) van Ankara!!

Asscher durfde nog toe te voegen, dat 'we' de rechtszaak eerst maar eens moeten afwachten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Asscher, denk je dat Umar wordt vrijgesproken?? Laat je hersenkamer nakijken, zakkenwasser!!! Het is 2016, we hebben vrijheid van meningsuiting en we horen schijt te hebben aan dictators als Erdogan, lijpe lul!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande (let ook op berichten met Umar), op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten