Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 maart 2021

PvdA reageert op oproep tot medemenselijkheid met vluchtelingen, ofwel de zoveelste waardeloze verkiezingsbelofte

Heb een tijdje terug een petitie van de SOS Moria en Goede Zaak (wat een vreselijke naam!!) getekend waarmee de PvdA werd gevraagd wat medemenselijkheid te tonen met vluchtelingen, zoals die in kamp Moria, dat vorig jaar bijna geheel afbrandde.

Kreeg gisteren antwoord van de PvdA, althans via de Goede Zaak ('je zou bijna denken dat het een PvdA platform is.....). Volgens Pelle Koppen heeft de PvdA gehoor gegeven aan die oproep (citaat): 'Zij steunen de oproep die wij samen met SOS Moria doen: zet je in voor basale mensenrechten; het recht op een dak boven je hoofd, het recht op onderwijs en het recht op gezondheidszorg. Voor iedereen; de mensen hier én de mensen in Europese vluchtelingenkampen.'

Oh dus mevrouw Kirsten van den Hul Tweede Kamerlid PvdA, die even later wordt genoemd als degenen die reageerde, stelt dat iedereen recht heeft op basale mensenrechten, waarna de opsomming van die basale mensenrechten worden genoemd: recht op een dak boven je hoofd, het recht op onderwijs en het recht op gezondheidszorg. Tot slot en houd je vast: 'voor iedereen; de mensen hier én de mensen in Europese vluchtelingenkampen......' Dus basale mensenrechten, ofwel geen tv, koelkast of andere luxe als een douche en dat voor iedereen: de mensen hier én de mensen in de Europese vluchtelingenkampen..... ha! ha! ha! ha! Welnu, dan weet je het wel: als de PvdA onverhoopt mocht meedoen in een te vormen kabinet, zal deze belofte onmiddellijk worden gewist, maar mocht de PvdA in de oppositie belanden, ja dan zal de PvdA ze een poepie laten ruiken!! Jezus wat een oplichters!!

Ook de opmerking hier en vluchtelingenkampen in Europa is uiterst dubieus: ofwel laat ze daar maar zitten en dan probeert men nog te verklaren dat dit beter is voor die vluchtelingen....... Zoals de PvdA ook voor de opvang was van vluchtelingen in Turkije (onder verantwoording van o.a. PvdA oplichter en hufter Ploumen), waar men een paar modelkampen had ingericht voor EU politici, maar waar de meeste kampen het best konden en kunnen worden vergeleken met concentratiekampen, waar het aan alles ontbrak en ontbreekt, dit in onherbergzame gebieden waar advocaten, mensenrechtenorganisaties en EU politici niet welkom waren en zijn..... En daarvoor kreeg Turkije in een periode van 7 jaar in totaal 9 miljard euro.... (3 miljard euro in 2013 en vanaf 2016 nog eens 6 miljard.....) Het is wel duidelijk dat een groot deel van dat geld in de zakken is gevloeid van de corrupte reli-fascist Erdogan en zijn misdadigersbende......

Oh ja en als de PvdA mee mag doen in het volgend kabinet zal het zich zonder probleem achter een nieuwe illegale oorlog van de VS scharen, je weet wel de oorlogen die deze vluchtelingenstromen op gang brengen en die hebben gezorgd voor het vollopen van vluchtelingenkampen als Moria...... (en ja ook voor die oorlogen 'mogen' wij betalen met ons belastinggeld en dat gaat met hele bakken tegelijk, als 't even meezit meer dan een miljoen per dag.....) Niet voor niets ook dat men net doet of de Syriërs de oorlog in hun land hebben gewild en iedereen tegen Assad was, terwijl hij in 2014 met fikse meerderheid is gekozen, in door onafhankelijke toezichthouders als eerlijk en vrij beoordeelde verkiezingen...... Voor deze door de VS georganiseerde en geregisseerde oorlog leefden meerdere geloofsgroepen door elkaar, nu durven velen niet terug, daar de oorlog een wig heeft gedreven tussen die geloven, al zou het in door het reguliere Syrische leger bevrijde gebieden wel goed gaan en men bij wijze van spreken weer hand in hand leeft....)

Verantwoordelijk voor het enorme aantal vluchtelingen (dus de voorstanders van oorlog tegen Irak en later Syrië): VVD, CDA, PvdA en D66, de PvdA aanvankelijk wel terughoudend maar eenmaal in een kabinet was men voor verlengingen van missies, zowel onder Balkenende als Rutte............. Dacht dat de ChristenUnie, SGP en na 2006 ook de PVV zich achter die oorlog stelden.... Dus als je vandaag of morgen gaat stemmen: niet op voornoemde partijen, zij zijn verantwoordelijk voor de grote vluchtelingenstromen!!! (en een enorme verspilling aan geld, terwijl men al tijdens Balkenende begon met bezuinigen op de zorg (militaire missies gaan maar deels ten laste van het Defensie budget en kunnen daar zelfs voor een groot deel buitenvallen zet dat eens af tegen de campagne Psst.nl.......*)

Al zouden deze missies wel ten laste van het Defensiebudget zouden vallen >> we hebben niets te zoeken in landen als Afghanistan en Irak en dat nog als deelname aan illegale oorlogen (zonder een VN mandaat)..... Hetzelfde geldt uiteraard voor de illegale oorlogen tegen Libië en Syrië......Het leger wil maar al te graag meedoen aan die missies, daar het een afwisseling is van militaire oefeningen, of beter gezegd een oefening in het echt, waarbij je mensen aan stukken mag schieten..... Dan nog alle agressieve oefeningen langs de grens met Rusland, waar de NAVO zich illegaal ophoudt, als schending van een afspraak in 1991 gemaakt met de destijds laatste president van de Sovjet Unie, Michael Gorbatsjov die een eind maakte aan de Koude Oorlog........ (op 2 maart jl. werd hij 90 >> link naar een artikel van Leefse.....!)

Overigens ook de hypocrieten van de ChristenUnie beloven gouden bergen als het gaat om vluchtelingen en kijk bij een volgende regeringsdeelname stellen ze dit niet als voorwaarde, maar tekenen weer bezwaar aan als de rest van het kabinet geen vluchtelingen wenst op te nemen, 'zeg maar' zoals christenbroeder Segers dat al 4 jaar lang pleegt te doen**, zonder de consequentie daaruit te trekken en het kabinet vaarwel te wensen, de vrome huichelaar!!

Tot slot nog dit: Nederland en de andere EU lidstaten hebben met het verdrag dat ze met Turkije over opvang van vluchtelingen sloten en middels de omgang met vluchtelingenlanden Griekenland en Italië (het niet overnemen van vluchtelingen), het door hen getekende VN Vluchtelingenverdrag op grove manier geschonden!! (en ook daarvoor zijn de genoemde partijen verantwoordelijk!!)

Een reactie van de PvdA op jouw brief!

Pelle Koppen via DeGoedeZaak <info@degoedezaak.org>

Beste brievenstuurder, 

Afgelopen maand stuurde jij een brief naar de PvdA met de vraag om een belofte te doen voor meer medemenselijkheid. En we hebben goed nieuws: de PvdA heeft daar gehoor aan gegeven! 

Zij steunen de oproep die wij samen met SOS Moria doen: zet je in voor basale mensenrechten; het recht op een dak boven je hoofd, het recht op onderwijs en het recht op gezondheidszorg. Voor iedereen; de mensen hier én de mensen in Europese vluchtelingenkampen. 

Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul heeft een videoboodschap opgenomen om je te laten weten dat de PvdA die belofte van harte onderschrijft. Die kun je hier bekijken. Vergeet deze vooral niet te delen met #IkBeloof! 

Helaas zijn er ook nog een aantal partijen, vooral het CDA de VVD en D66, die nog wel een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken om ook voor medemenselijkheid en compassie te gaan staan. Samen kunnen we hen zover krijgen om ook een belofte te doen. Stuur jij hen ook een brief? Dat kan hier

Samen zorgen we ervoor dat de menselijkheid weer terugkomt in de politiek. En samen houden we de politiek ook na de verkiezingen van 17 maart aan die belofte! 

Strijdbare groet, 
Team DeGoedeZaak 


SOS Moria en DeGoedeZaak zijn deze petitie gestart op DeGoedeZaak. Als jij je betrokken voelt bij een onderwerp waar je zelf campagne voor zou willen voeren, dan kun je je campagne hier starten.

Je ontvangt dit bericht omdat je de petitie
Stuur de PvdA een brief om een belofte voor medemenselijkheid te doen! hebt getekend. Als je in de toekomst geen emails wil ontvangen van de "Stuur de PvdA een brief om een belofte voor medemenselijkheid te doen!" campagne, ga naar afmelden

========================================== 

*  Zie: 'Psst.nl, oplichters uit het leger die het volk proberen op te jutten meer geld voor Defensie te eisen' en zie:

'Niet Rusland en China zijn een gevaar voor de wereld, maar de VS met haar ongebreidelde agressie en meer dan 800 militaire bases over de aarde'

** Zie: 'Segers ('Christen'Unie): zonder de CU had het asielbeleid er nog slechter uitgezien.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Zie ook: 'Kabinet moet eindelijk actie ondernemen voor vluchtelingen op Moria, NB op de vlucht geslagen voor westerse terreur......'

'Opname van 100 vluchtelingen kinderen en andere kwetsbare mensen is een schandelijke doek voor het bloeden (en dat op de herdenking van 9/11)

'Vijf jaar geleden zei bondskanselier Merkel: "Wir schaffen das", de opvang van een enorm aantal vluchtelingen

'Turkije laat vluchtelingen op grote schaal oversteken naar Griekse eilanden als Lesbos' (in 2020!!)

'Dijkhoff bezocht vluchtelingenkamp >> rellen na vertrek......... ha! ha! ha! ha! ha!' (een bericht uit 2016 over kamp Moria)

'Ploumen acht het mogelijk dat Nederlandse wapensystemen worden gebruikt door S.A. in Jemen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (Ploumen, de nieuwe 'frisse leider' van de PvdA en lijsttrekker voor de verkiezingen in 2021.....) (Ploumen was destijds minister in Rutte 2 en had geen probleem met de genocide in Jemen die toen al werd uitgevoerd door de Saoedische terreurcoalitie, met hulp van de VS en Groot-Brittannië.......)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten