Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 13 april 2021

COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie

9 for News heeft op 5 april jl. een artikel geplaatst met daarbij een video van emeritus hoogleraar Besmettingsleer, in het bijzonder de experimentele immunologie, Pierre Capel. De video kan je zien als een les voor CDA blunderkoning de Jonge, het OMT en het RIVM, immers zoals hun collega's in het buitenland stellen de Jonge, de leden van het OMT en de ambtenaren van het RIVM dat het aantal doden en ernstige bijwerkingen na vaccinatie met het AstraZeneca en andere vaccins is te verwaarlozen gezien het grote aantal vaccinaties. (waar men bij ouderen die zijn overleden na vaccinatie rustig stelt dat dit ligt aan onderliggende kwalen, terwijl bijna elke oudere van 75 plus 1 of meerdere kwalen onder de leden heeft.....)

Capel stelt ten eerste dat het aantal bijwerkingen gezien het aantal vaccinaties wellicht laag genoemd kan worden, maar dat het aantal ernstige bijwerkingen tot en met de dood van gevaccineerden een heel scala aan bijwerkingen beslaat en dat dit nooit eerder is gezien bij vaccinaties tegen een virus..... Ten tweede stelt hij dat het aantal bijwerkingen op een later moment tot een heel groot aantal kunnen oplopen, daar het vaccin in feite het immuunsysteem aanzet de eigen gezonde cellen aan te vallen (auto-immuunziekte) en zoals je begrijpt kan dit zeer ernstige gevolgen hebben...... Volgens Capel is het heel goed mogelijk dat dit blijvend is.......

In een ook voor leken goed te begrijpen video legt Capel uit waar de schoen wringt (en je behoeft daarvoor echt niet alle medische en wetenschappelijke termen te begrijpen), aan het eind van de video merkt Capel terecht op dat je voor het maken van een goed vaccin 10 jaar tijd nodig hebt (anderen spreken over 5 jaar), terwijl de (experimentele) vaccins die nu op de markt zijn binnen 1 jaar tijd werden geproduceerd........ Voorts wijst hij op een cartoon waarin een laborant opmerkt dat het goed zou zijn een vaccin te ontwikkelen tegen massahysterie en daar is hij het helemaal mee eens!! (waar ik het op mijn beurt ook weer helemaal mee eens ben)

Lees het artikel, zie de video (bijna 16 minuten) en geeft het door!! Vorm je eigen mening en zie wat je doet, wel of geen vaccinatie nemen, ik doe dat zeker niet (onder het volgende artikel nog een bericht van 9 for news met de titel: 'Duits medicijnagentschap houdt informatie achter over ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie'):

Homepagina » Mens en Dier » Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over bijwerkingen coronavaccins

capel Foto: Pierre Capel (Videostill YouTube/pierre capel)

Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over bijwerkingen coronavaccins

De coronavaccins veroorzaken een heel scala aan bijwerkingen die je normaal gesproken bij een klassiek vaccin niet zou verwachten. Dat komt omdat de genetisch aangepaste coronavaccins overal in het lichaam ontstekingsreacties kunnen opwekken, legt emeritus hoogleraar Pierre Capel uit in onderstaande video.

Deze ‘vaccins’ zijn zo krachtig in het stimuleren van het immuunsysteem dat ze een auto-immuunreactie kunnen opwekken die zo goed als niet te stoppen is. “Het vervelende is dat dit niet tijdelijk is,” aldus Capel.

Een dergelijke reactie kan onder meer trombocytopenie in de hand werken, wat betekent dat er te weinig bloedplaatjes in het bloed aanwezig zijn. Ze worden letterlijk opgeruimd.

Miskramen

Als het immuunsysteem enorm gestimuleerd wordt, zal bij een zwangerschap de bevalling worden ingezet, legt Capel uit. Het is volgens hem dan ook niet vreemd dat er na toediening van de coronavaccins miskramen zijn gemeld.

Het is nog onduidelijk wat de langetermijngevolgen van de vaccins zijn. Wel is bekend dat de antistoffen inactief worden als gevolg van de snelle virusmutatie. “In de huidige situatie wordt geïmmuniseerd met een oud spike-eiwit van ongeveer een jaar geleden en we zien dat de opgewekte neutraliserende antistoffen haast niet reageren met de huidige virussen,” licht de emeritus hoogleraar toe.

Ziekte verergeren

Het gevolg is dat er een negatief effect optreedt. Door de binding van de antistof aan het virus, krijgt hij een andere route van infectie. Het immuunsysteem wordt anders gestimuleerd en de antistof kan de ziekte juist verergeren, zegt Capel. “Dat is niet altijd zo, maar het behoort tot de mogelijkheden.”

“Verplicht bijlesje door professor Pierre Capel voor Hugo de Jonge over de bijwerkingen van de mRNA-vaccins en de mogelijke langetermijngevolgen,” reageert Kamerlid Wybren van Haga (FVD) op de video. “Als massavaccinatie de heilige graal is, dan moet je de mensen wel de waarheid vertellen!”


 ----------------------------------

Hier het volgende artikel van 9 for News, waarin aandacht voor het feit dat veel bijwerkingen, in dit geval betreffende Duitsland, met opzet niet worden gemeld aan de bevolking, terwijl de conclusie aan het eind van het artikel wel erg snel door de bocht is, al zou een dodental van 35.000 ook niet misselijk zijn...... Voorts wordt terecht opgemerkt dat een bijwerking melden zoals in Nederland bij Lareb inderdaad behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend is, zo weet ik proefondervindelijk, 'je zou bijna denken' dat dit is om mensen te ontmoedigen..... Hoorde vanmiddag op WDR 5 in het nieuws van 15.00 u. dat ook het vaccin van Johnson & Johnson bloedproppen geeft bij jongere gevaccineerde vrouwen (verder commentaar van mijn kant is overbodig):

Duits medicijnagentschap houdt informatie achter over ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie

Duitsland stopte net als Nederland met het prikken van mensen jonger dan 60 met het AstraZeneca-vaccin na meldingen over bloedstolsels. Het blijkt dat ook mensen die andere vaccins hebben gekregen, worden getroffen. Dit wordt in Duitsland echter niet vermeld in het nieuwste rapport van het Paul Ehrlich-Instituut (PEI), de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Het instituut wil hierover helemaal geen informatie verstrekken, schrijft RT.

In Duitsland wordt sinds eind december gevaccineerd tegen corona. Er was vooral aandacht voor de problemen rond het vaccin van AstraZeneca. Jonge vrouwen kregen na inenting last van trombose en hersenbloedingen. Sommigen van hen stierven. Veel landen stopten vervolgens met deze prik. Duitsland verbood het vaccin net als Nederland voor mensen onder de 60 jaar.

De Duitse geneesmiddelenautoriteit vermeldde de gevallen van trombose en hersenbloedingen netjes in de rapporten. Maar andere gevallen van ernstige bijwerkingen – zoals beroertes, gezichtsverlamming, toevallen en ontsteking van het ruggenmerg en het hart – worden sinds eind februari uit de rapporten gelaten. Het gaat met name om bijwerkingen na de vaccins van Pfizer en Moderna.

2000 gevallen van ernstige bijwerkingen, 330 sterfgevallen

RT deed navraag bij het medicijnagentschap, maar woordvoerster Susanne Stöcker wilde geen informatie geven. Het instituut kan niet in elk rapport tot in detail ingaan op alle bijwerkingen, reageerde ze verontwaardigd.

In het voorlaatste rapport, dat betrekking heeft op de periode tot 26 februari, valt te lezen dat er bij het PEI 2000 gevallen van ernstige bijwerkingen zijn gemeld. 67 mensen kregen een anafylactische shock, bij 33 mensen trad gezichtsverlamming op, 26 mensen kregen een beroerte en bij zes mensen ontstond een tekort aan bloedplaatjes, wat kan leiden tot inwendige bloedingen, waaronder een hersenbloeding. Er waren ook 330 sterfgevallen gemeld vlak na vaccinatie. De gevallen deden zich met name voor bij mensen die het vaccin van Pfizer hadden gekregen.

Op 12 maart was het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen gestegen tot 2300, maar in het meest recente rapport worden alleen nog de anafylactische shock, trombocytopenie (tekort aan bloedplaatjes) en trombose vermeld. De overige bijwerkingen ontbreken.

Meestal geen onderzoek

Het aantal gevallen van trombocytopenie steeg in de tussenliggende periode naar 32. Twee mensen kregen een hersenbloeding. Beide patiënten, een 37-jarige vrouw en een 24-jarige man, overleden. Het is opmerkelijk dat er slechts twee gevallen zijn opgenomen in het rapport. Op 9 maart stierf bijvoorbeeld de 32-jarige Dana O. uit Noordrijn-Westfalen aan de gevolgen van een zware hersenbloeding na het AstraZeneca-vaccin.

Daarnaast zijn ouderen die een hersenbloeding kregen na toediening van het Pfizer-vaccin niet in de statistieken terechtgekomen. Zo stierf een bewoner van een verpleeghuis in Keulen aan een hersenbloeding. Dit geval is niet terug te vinden in het rapport. Het aantal gemelde sterfgevallen na vaccinatie bedraagt inmiddels 351.

De woordvoerster wilde ook niet zeggen of sterfgevallen en gevallen waarbij de patiënt blijvende schade heeft opgelopen, worden onderzocht. Het blijkt dat er meestal geen onderzoek wordt ingesteld, vooral na sterfgevallen in verpleeghuizen. Zo zagen de autoriteiten geen aanleiding om een onderzoek te starten na overlijdens in Cloppenburg.

335.000 sterfgevallen na coronavaccinatie?

RT wilde ook weten of het zogenoemde spike-eiwit dat na vaccinatie door lichaamscellen wordt aangemaakt, kan leiden tot trombose. Hier waarschuwden meerdere wetenschappers namelijk in een vroeg stadium al voor en dit bleek ook uit een studie van nota bene het PEI.

Het enige wat woordvoerster Stöcker deed, was verwijzen naar verklaringen op de website van haar instituut over de ‘veiligheid en effectiviteit’ van vaccins.

Uit de studie die het Duitse medicijnagentschap in februari publiceerde, blijkt dat het spike-eiwit van het virus kan leiden tot weefselschade, wat vervolgens de bloedstolling stimuleert en trombose kan veroorzaken.

Tot 26 maart waren er bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) meer dan 100.000 meldingen van ernstige bijwerkingen binnengekomen, waaronder 3350 sterfgevallen. Een studie uit 2019 komt tot de conclusie dat over het algemeen minder dan één procent van alle bijwerkingen wordt gemeld. De onderzoekers schreven dit toe aan een ‘ingewikkeld rapportageproces’. Het is dus niet ondenkbaar dat er tot 26 maart al meer dan 335.000 mensen zijn overleden na coronavaccinatie.

[RT]

===========================================

Zie ook: 'COVID-19: gezonde mensen maken elkaar niet ziek'

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus'

'Astra Zeneca volkomen veilig, uh nee niet voor ouderen, uh oh toch veilig voor ouderen, uh maar niet voor vrouwen onder de 60, uh ho even: toch wel, uhhhh.....'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' (het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, schijnt grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden.....)

'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' (een artikel van Mario Ortiz Buijsse)

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

'Coronavaccin: de Jonge zegt dat van Haga 'paniek zaait' met vraag over doden na Coronavaccinatie.....'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts'

'Westen hekelt Rusland en China voor het verspreiden van anti-Coronavaccins in arme landen'

'Coronavaccin AstraZeneca samengesteld met gebruikmaking van o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting

'AstraZeneca en de late uitlevering van vaccins plus de vroege aankoop door Trump van 1 miljard dollar aan AZ vaccins'

'Moderna vaccin volgens Nederland getest op ouderen, een leugen van formaat!!'

'Hugo de Jonge schoot enorme bok met handtekening voor waarschijnlijk niet werkend vaccin en Feike Sijbesma, speciaal Coronagezant, wil mondkapjes' (met o.a. de aankoop van vaccins door Trump bij AstraZeneca en zie de oudere links in dat bericht!) 

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (en van landen waar het door deze fabrikant geproduceerde vaccin wordt verspreid en waar deze fabrikant eist niet vervolgd te kunnen worden voor ernstige bijwerkingen; dit geldt voor alle in het westen geproduceerde vaccins......)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Intellectueel Eigendom reden voor rijke landen om arme landen tegen te houden COVID-19 medicijnen na te maken......'

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' (het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, schijnt grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden.....)

'Coronabeslommeringen: Duitse wetenschappers vermoeden dat je ook na een tweede vaccinatie alsnog anderen kan besmetten'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!) (dit buiten de vraag of het vaccin wel of niet veilig is >> de manier waarop men met arme landen omgaat heeft niets meer met 'solidariteit' of het misselijkmakende 'samen' te maken, nee hier is het: eerst het westen en de rest moet maar zien......)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (het zijn er uiteindelijk toch 2 geworden, maar met de toevoeging dat men hoogstwaarschijnlijk jaarlijks opnieuw 1 of 2 injecties 'nodig heeft...')

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!)

'Verlenging lockdown omdat de huidige lockdown niet werkt...... ' (zie ook de waarschuwing voor het vaccineren van ouderen in dat bericht)  

-----------------------------------------------

En terzijde maar wel van belang:

'Jongeren komen steeds meer in opstand tegen Coronamaatregelen' (met de foto van het jaar 2021!!)

'De 10 grootste profiteurs van de Coronacrisis en de 3 miljardairs die hun vermogen met een explosief percentage zagen groeien'

'Aboutaleb zet moslims aan de Coronaregels te overtreden'

'Rutte's VVD zou nu 44% van de stemmen winnen in verkiezingen, ondanks de enorme 'Coronablunders', waar 70% van de Nederlanders dit wanbeleid zou steunen'

'Coronavirus: de eerste patiënten met het virus gemeld in openluchtgevangenis Gazastrook

'Coronavirus: China door het slijk halen' (en zie de links in dat bericht)

Coronavirus: Zweden minder oversterfte zonder enige aantasting van burger- en mensenrechten........

'Avondklok moet per direct worden opgeheven aldus rechter.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Achterstand in Onderwijs door Coronacrisis niet meer in te lopen aldus CU minister Slob

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie'

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid

'Rutte (demissionair VVD premier) vraagt OMT om advies over avondklok, een advies dat hij al minstens 2 keer eerder ongevraagd kreeg en (nog) meer Coronablunders

'Grote farmaceuten hebben geen belang bij genezing van patiënten en het goedkoop ter beschikking stellen van medicijnen aan arme landen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten