Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 30 april 2021

Marietje Schaake (D66 dir. Cyber Policy Center Stanford University) roert volkomen lachwekkend de anti-Chinese propaganda trommel

Gistermorgen was Marietje Schaake te gast in het Radio1 programma Spraakmakers (lees: Praatjesmakers). Schaake was eertijds grofgraaier in het EU parlement voor D666 en is nu docent en directeur internationaal beleid bij het Cyber Policy Center van de Stanford universiteit, ze zou bekend staan als cybercriticus, voor wat dat ook mag inhouden.

Het was niet m'n bedoeling, maar even verkeerd de radio afgestemd deed me belanden in een gesprek dat ze voerde (rond 10.47 u.). Schaake stelde op dat moment dat Nederland jarenlang te naïef is geweest als het gaat om cyberveiligheid en dan m.n. als het gaat om China, uiteraard ook doelend op het bericht dat Huawei in 2010 kon meeluisteren met het KPN netwerk, iets dat fantast en zich journalist noemende Huib Modderkolk van de Volkskrant bekendmaakte*, niet dat men bewijzen heeft dat dit is gebeurd, nee de verklaringen van geheime diensten (nu 'inlichtingen diensten' genoemd) zijn voldoende om elke twijfel te doen verdampen: het moet wel zijn gebeurd, ook al staan deze geheime diensten vooral bekend om liegen en bedriegen, o.a. daarom zijn ze deels zelfs opgezet!! Over Modderkolk gesproken: ook hij was in de studio, zodat hij samen met Schaake China weer eens de jas kon uitvegen...... 

Schaake en Modderkolk in de studio

Wel is meermaals bewezen dat de VS dit op grote schaal heeft gedaan en nog doet, maar dat schijnt men normaal te vinden, alsof de VS niet doet aan bijvoorbeeld bedrijfsspionage, niet doet aan het ondergraven van democratisch gekozen regimes en zelfs opstanden organiseert in landen waar het niets te zoeken heeft, sterker nog desnoods begint de VS een oorlog tegen zo'n regime als de geheime diensten vinden dat de VS daar grote belangen heeft, bijvoorbeeld vanwege grondstoffen en het land zich niet schikt naar de wil van de VS, zoals het afsluiten van gunstige contracten met bedrijven uit de VS........ Zelfs partners worden niet ontzien door de VS zo werd een paar jaar geleden bekend gemaakt dat de smartphone van de Duitse premier Merkel was gehackt door de NSA, heel even ophef, waarna men verder ging alsof er niets was gebeurd, echter als die diensten komen met fantasieverhalen over Rusland en China, zijn de rapen gaar in de reguliere westerse media en politiek..... Schaake loog keihard dat er grote verbolgenheid was over de NSA spionage...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hier de tekst over wat Schaake nu eigenlijk kwam doen bij Praatjesmakers en daarbij blijkbaar de hulp nodig had van Huib Modderkolk (what's in a name...) van de Volkskrant:

Onlangs werd bekend dat Huawei in 2010 kon meeluisteren met het Nederlandse KPN-netwerk. Is de beveiliging van belangrijke Nederlandse internet- en telefoonnetwerken inmiddels beter? En wordt het tijd dat dit tot de hoogste Haagse prioriteit wordt gemaakt? Ja, zeggen Volkskrant-journalist Huib Modderkolk en Spraakmaker Marietje Schaake, directeur internationaal beleid bij het Cyber Policy Center van Stanford.

Welnu: Schaake en Modderkolk moeten weten dat niet alleen de VS op grote schaal spioneert via het internet, maar bijvoorbeeld ook de Israëlische geheime dienst Mossad..... Deze dienst heeft toegang tot de servers van de Nederlandse politie, servers geleverd door een Israëlische firma, die heeft bedongen dat niemand anders aan deze servers mag komen dan die firma, m.a.w.: zelfs al zou Schaake willen onderzoeken of die firma gevoelige informatie inkijkt en/of doorgeeft, mag dat niet eens!! Al jaren bekend, maar geen hond die zich daar druk om maakt!! Terwijl Israël als de VS een uiterst agressieve staat is en alleen sinds het begin van deze eeuw al duizenden Palestijnen heeft vermoord, waarvan het overgrote deel (geweldloos) demonstreerde.... (onder de slachtoffers: kinderen, invaliden, bejaarden, vrouwen, medici en journalisten)  

Veel van de bewijzen van wat de VS op cyberterreurgebied doet zijn te vinden in de officiële documenten van de VS overheid die middels lekken in Wikileaks terecht zijn gekomen, zo ook een fiks aantal documenten waaruit blijkt dat de NSA een cyberaanval kan uitvoeren en daarbij een spoor kan nalaten dat wijst naar de Russische, de Chinese of welke andere overheid dan ook** (te vinden in de Vault 7 documenten), hetzelfde kan de VS doen met het inkijken van gevoelige data van haar bevriende overheden..... Ondanks dat het voorgaande al jaren bekend is, heb ik nooit de AIVD of MIVD horen weeklagen en roepen in de media dat Nederland meer moet doen om deze cyberterreur tegen te gaan.......Sterker nog: een paar jaar geleden bleek dat de AIVD en MIVD zelf geheime informatie verstrekten aan de NSA en CIA...... Dit alles terwijl de VS een uiterst agressieve buitenland politiek voert en alleen deze eeuw al meer dan 5 miljoen mensen heeft vermoord in illegale oorlogen en massamoorden middels drones....... Vergeet niet dat de AIVD en MIVD er alle belang bij hebben om de regering en de bevolking bang te maken en te houden met veelal vette leugens, immers dat is goed voor de toegewezen budgetten en de steeds verder uitbreidende ondemocratische en mensenrechtenschendende macht van deze diensten, 'niet vreemd dus' dat ze telkens weer om  meer macht en geld zeuren............

Eerder zei ik wel dat Schaake en Modderkolk op de hoogte moeten zijn van betreffende documenten op Wikileaks, echter ik vraag me af of ze ooit werkelijk een blik hebben geworpen in het enorme archief van Wikileaks, het zou me zelfs niet verbazen als dit niet zo is....... 

Blijkbaar wordt het beloond als je ongefundeerde beweringen, of beter gezegd: ronduit leugens van westerse geheime diensten als waarheid verkoopt, hoe anders kan een universiteit als Stanford een figuur als Schaake aanstellen..??!!! En de Volkskrant? Ach dat is al jaren een baggerblad dat de huidige neoliberale status quo verdedigt en dat is dan weer in het belang van drie CEO's van DPG Media 'die de krant in eigendom hebben', CEO's die gegarandeerd aandelen hebben in wapenfabrieken, farmaceutische industrie, oliemaatschappijen en andere grote smerige westerse bedrijven...... Het is zelfs heel goed mogelijk dat ze aandelen in Facebook en Google hebben, hoe de journalisten van de reguliere media ook eisen dat er censuur wordt uitgeoefend op de sociale media.... Oh dom van mij, vandaar ook dat techbedrijven als Google, Facebook en YouTube inderdaad censuur uitoefenen op hun platforms......*** 

Schaake stelde voorts dat Nederland niet alles op eigen manier moet proberen te doen, maar moet samenwerken met de EU, ofwel de EU moet zich verzetten tegen China en Rusland (deze hufter is tevens groot voorstander van een EU leger....****), waarbij ze in feite ook stelt dat we geen zaken meer moeten  kopen in die landen zoals het G5 netwerk van Huawei, anders gezegd: middels bangmakerij wil men dat we eigen waar eerst kopen en de handelsoorlog met China verder moeten 'perfectioneren...' Over dat G5 netwerk hebben NB westerse geheime diensten al een paar jaar geleden gezegd dat spioneren via dat netwerk net zo makkelijk dan wel moeilijk is dan via welk netwerk dan ook***** >> het netwerk geeft geen toegang tot servers, dat doen hackers via dat netwerk en het maakt geen moer uit van wie dat netwerk komt!! Modderkolk stelde dat China alles doet om te spioneren en stelt daarbij tegelijk dat dit niet is te bewijzen... Volgens deze mafketel verkoopt Huwawei de apparatuur zo goedkoop dat men het G5 netwerk van dat bedrijf koopt, tja zo werkt dat in het kapitalisme..... Alsof die deskundigen tegen een muur hebben staan lullen met hun analyse dat je middels elk netwerk kan spioneren...... Het valt me nog mee dat Modderkolk niet zegt dat China kan spioneren via de door Chinese bedrijven geleverde zonnepanelen!!

Opvallend dat Schaake tijdens haar grofgraaiperiode in de EU meermaals pleitte voor protectionisme******, al wilde ze dat zo niet noemen, nu gooit ze het dus over een andere boeg en is veiligheid plotsklaps genoeg om geen producten meer in China te kopen (klik voor de gein op haar naam, direct onder dit bericht)

Volgens Schaake was er een paar weken geleden een groot tekort aan kaas in supermarkten, de toevoer was opgedroogd, dat kwam door 'gijzelsoftware' en het viel me mee dat ze niet ook daar China (en Rusland) voor aanwees als dader...... 

Schaake en Modderkolk zijn totaal ongeloofwaardig! (en hebben er tevens alle belang bij dat men de leugens over China en Rusland blijft herhalen in de reguliere media, immers dat is hun 'verdienmodel!!!')

      Zie o.a.: 'AIVD onderzoek naar spionage door Huawei, Huib Modderkolk uit de bocht met 5 km/u.... OEF!!!' (een bericht van mei 2019.....)

**      Zie: 'CIA deed zich voor als het Russische Kaspersky Lab, aldus Wikileaks Vault 8....' (de Vault 8 documenten  zijn ook te vinden in de Vault 7 documenten) 

***    Zie: 'Google, Facebook en Twitter gaan nu zelfs de geschiedenis manipuleren en censureren' (en zie de links in dat bericht)

****   Zie: 'Marietje Schaake (D66) wil EU leger, zodat 'we' eindelijk de politieke unie kunnen doordrukken en Oekraïne bij kunnen staan.......'

***** Zie:  ''Geheime diensten in westen geven toe dat spioneren via het G5 netwerk praktisch onmogelijk is........' en zie wat dat betreft ook: 

'VS waarschuwt Groot-Brittannië het G5 netwerk niet aan te laten leggen door Huawei, maar door VS firma's' zie voorts ook:

'Intel processors al 10 jaar zo lek als een mandje, Intel niet een bedrijf uit Rusland of China, maar uit..... de VS!'

****** Zie: 'Marietje Schaake (D66 EU neoliberalen) doet naar eigen zeggen niet aan protectionisme.... ha! ha! ha! ha! ha!

--------------------------------------------------------

Zie ook: 'Volkskrant en Nieuwsuur Fake News over 'Russische hacks.....''

'Dutch ‘Cozy Bear’ Farce Does Not Show DNC Emails Were Hacked By Russians'

'10 Reasons The Dutch-Russia Hacking Story Is Fake News' (via Stan van Houcke: 'Volkskrant Fake News 3')

'Pompeo (CIA opperhoofd met koperen fluit): heeft alle aanwijzingen dat Rusland de midterm verkiezingen zal manipuleren......' (zie het grote aantal links in dat bericht, betreffende de leugensoap 'Russiagate')

'Sleepwet: vrijgegeven documenten bewijzen dat de VS gewone burgers bespioneert >> zie ons voorland.......'

''Fake News' hysterie willens en wetens gelanceerd om sociale media tot zwijgen te brengen, Rusland te demoniseren en daarmee de waarheid te verbergen........'

'De Russiagate samenzweringstheorie dient de machthebbers.........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten