Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 april 2021

Japanse premier Suga en zijn LDP afgestraft in lokale verkiezingen voor schandalen en slecht Coronabeleid

Wilde er gisteravond net mee stoppen voor die dag toen ik op Twitter een leuke loop-cartoon van Carlos Latuff tegenkwam en begreep dat de oppositie 3 lokale verkiezingen heeft gewonnen, ofwel premier Yoshihide Suga en zijn LDP partij zijn afgestraft voor meerdere schandalen (o.a. een corruptie schandaal met zijn collega en voormalig premier en fascist Abe), plus volgens zeggen een slecht beleid op de Coronacrisis...... De op z'n zachtst gezegd meer linkse Constitutionele Democratische Partij van Japan >> CDPJ won zowel in Hiroshima, Hokkaido en Nagano, de klap schijnt nogal heftig zijn voor de Liberale Democratische Partij >> LDP (zie wat de klap betreft ook de 'loop-cartoon' van Latuff door op de volgende link te klikken: 'Ruling Party Defeated').  

De inhumane neoliberale Japanse premierploert Yoshihide Suga, de gedroomde premier voor VS agressie in de regio....... 

与党全敗
Translated from Japanese by

In feite heeft de VS ook een nederlaag geleden met deze verkiezingen, daar Suga en zijn partij achter de agressie van de VS staan in de regio zoals in de Zuid-Chinese Zee, daar de VS concurrent China het vuur aan de schenen wil leggen en in feite de lakens wil uitdelen in o.a. die zee, echter dat zal niet lukken met een sterke CDPJ...... Al zeker niet na de lagerhuisverkiezingen die voor a.s. 21 oktober moeten worden aangekondigd, daar de termijn voor het zittende bestuur van dat lagerhuis op die datum afloopt en het is vrijwel zeker dat Suga en zijn LDP ook die verkiezingen zullen verliezen.......  
 
Kijk dat is Japan: als een premier een paar keer bij een schandaal is betrokken, verliest deze gegarandeerd stemmen, maar bij ons stemt men zelfs op Rutte, terwijl bekend is dat hij een enorme leugenaar is, in feite zelfs fraudeur, iemand die ook de slachtoffers van het kinderopvangtoeslagschandaal liet zitten nadat hij hen zogenaamd emotioneel bijna beloofde uit eigen zak te compenseren..... Onder zijn leidende positie in de 'voorhoede' (en nee niet: -huid) wist hij het Coronabeleid als giga wanprestatie neer te zetten en zelfs dat dekt bij lange na niet de vlag op de enorme lading aan blunders en missers door het gevoerde hak op de tak beleid, terwijl hij al heel lang bekend staat als een heel verkeerd soort lobbyist voor de grote bedrijven, waarbij hij de belangen van die bedrijven 100 keer liever behartigt dan die van het volk, zo heeft hij uit en te na bewezen, terwijl ook deze grijnzende schoft een volksvertegenwoordiger is.......

Zie ook: 'Fukushima kernramp 10 jaar geleden terwijl VVD premier Rutte pleit voor de bouw van een nieuwe kerncentrale' (ook op het dossier Fukushima heeft ex-premier Abe van de LDP een schandalig beleid gevoerd) (en zie de links in dat bericht >> hoofdzakelijk over kernenergie)
 
 
'Obama: "We send a message to the world: there is more in peace than in war....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Obama, 8 years of war!!' (moet je nagaan deze oorlogsmisdadiger kreeg de Nobelprijs voor de Vrede..... ha! ha! ha! Als ik genomineerd zou worden als politicus of wetenschapper zou ik mooi voor 'de eer' bedanken, 'iets te veel' oorlogsmisdadigers kregen deze prijs!!)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten