Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 april 2021

Rutte (VVD premier) liegt voor duizendste keer en heeft geen weet meer over wat hij heeft gezegd, of nee dat weet hij wel, of nee........

Ongelofelijk wat een vertoning in de Kamer, het Omtzigt debat waarvoor VVD premier Rutte werd betrapt op minstens zijn duizendste leugen...... Hier een paar gelogen uitlatingen van Rutte met daarachter het commentaar op die leugens:

Ik heb niet gelogen! Oh vreemd dan dat je vorige week nog zei dat je niet over Omtzigt hebt gesproken!!

Ik had daar geen herinnering meer aan... ha! ha! ha! ha! ha! De laatste keer dat Rutte dit durfde te zeggen was over het kinderopvangtoeslagschandaal, waar hij het gore lef had te liegen dat hij over deze zaak voor het eerst hoorde in de zomer van 2019....... Overigens heeft hij dit lamme excuus al minstens 10 keer gebruikt in de tijd dat hij premier is (of beter laten we hopen: was)

Rutte: "Ik heb niet gelogen over Omtzigt, maar me dat verkeerd herinnerd..." ha! ha! ha! ha! ha! Hoe ongeloofwaardig kan een premier zijn??!!!

Heb ik u ooit belazerd? ha! ha! ha! ha! ha! Jazeker Rutte en niet één keer, maar een onnoemelijk aantal keren, al moet ik eerlijk toegeven dat Rutte de grote onderlaag van de bevolking nog veel vaker heeft besodemieterd...... 

Rutte stelde dat hij geen weet meer heeft over wat er precies is gezegd en later is het weer dat hij wel heeft gesproken over de voorkeursstemmen van Omtzigt...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Of wat dacht je van: ik heb wel gesproken over een functie voor Omtzigt als minister of Kamervoorzitter, maar niet over een functie elders..... ha! ha! ha! ha! ha! 

Rutte durfde op kritiek van ChristenUnie plork Segers te zeggen dat de VVD nooit zoiets zou doen, alsof hij de partij is..... ha! ha! ha! ha! Wat een gek!!

D66 oplichter Kaag had het over het schaden van het vertrouwen in de politiek...... ha! ha! ha! ha! ha! Welk vertrouwen?? Het grootste deel van de VVD stemmers stemt met de portemonnee, puur en alleen omdat ze een koophuis hebben, echt niet omdat ze niet doorhebben dat Rutte een enorme bedrieger is..... Marijnissen gaf Kaag terecht op haar sodemieter, door te stellen dat D66 nieuwe politiek had beloofd, terwijl haar partijcollega Ollongren het tegenovergestelde heeft laten zien met het bewijs onder de arm die dat aangaf: Omtzigt, functie elders..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! 

Meermaals durfde Rutte te zeggen dat hij weliswaar een paar foutjes heeft gemaakt en dat heeft toegegeven, maar dat hij keihard voor het land heeft gewerkt, waarbij hij zich zelfs voor alle blunders op het Coronadossier op de borst durfde te slaan.....

Blijkt dus nu een leugen van Rutte.. #klaarmetRutte
Jorn Jonker
@Jorn ·
Rutte zegt dat hij tegen de verkenners niks heeft gezegd over Omtzigt. Suggereert ook dat er nu, met het opstappen van de verkenners, geen uitleg meer kan komen in de Kamer over de gelekte aantekeningen (deel 1)
Show this thread
(klik op de link hieronder voor de korte video waarmee veel is gezegd:)
 

Nooit eerder zijn de twee grootste partijen, VVD en D66 zo snel en zo hard plat op de leugenachtige bek gegaan.......

Beste bezoeker, ik heb een uur geluisterd en heb de slappe lach, wat een zootje!!

Hierbij de herhaling van de woorden van Lieve linkse: RUTTE ROT OP! 

(en de school waar de VVD aartsleugenaar les geeft zou er goed aan doen Rutte de toegang voor altijd te ontzeggen, immers wat een voorbeeld geeft deze in feite misdadige leugenaar aan de jeugd die hij daar voor zich heeft??)

Hier 2 video's met Rutte en zijn leugenbrij:

Rutte: "Ik heb naar eer en geweten gehandeld" (helaas heeft het Rutte daar altijd al aan ontbroken!!): 


Ik heb een klere hekel aan fascist Wilders, maar dat wil niet zeggen dat hij hier volkomen gelijk heeft met zijn woorden (in deze zaak wel te verstaan):

Zie ook: 'Hoe kan je 2 bestuurders aanstellen als 'onafhankelijke verkenners': Radio1 met campagne om 'koning' W.A. aan te stellen ha! ha! ha! ha!'

'Ollongren (D66 minister) en Jorritsma (VVD Eerste Kamer) 'nemen de schuld op zich' voor de schunnige notitie waarmee ze Omtzigt de Kamer uit wilden werken'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten