Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 april 2021

BREKEND NIEUWS: Rutte (VVD premier) treedt af en biedt z'n excuses aan voor al z'n 1.000 leugens en zogenaamde vergeetachtigheid!!

Ongelofelijk, ik ontving zojuist uit zeer welingelichte kringen rond Rutte, kringen die niet aan vergeetachtigheid lijden, noch ooit zijn betrapt op liegen (althans niet in de Kamer), dat Rutte om 19.00 u. vanavond zal aankondigen af te treden!!

Niet alleen dat volgens de anonieme bronnen zal Rutte tegelijkertijd het volk z'n welgemeende excuses aanbieden voor alle leugens die hij de laatste 10 jaar heeft gebezigd!! Nog was het dat niet, nee Rutte zal toegeven dat hij in het geheel niet aan vergeetachtigheid lijdt, niet alleen op de lange termijn zoals al zo vaak door hem misbruikt de laatste 10 jaar, maar ook voor de korte termijn zoals in het geval van Omtzigt en het grote aantal slachtoffers van het kinderopvangtoeslagschandaal!!

Verder zal Rutte zijn excuus aanbieden voor het feit dat hij vandaag de media heeft laten weten 2 miljoen voorkeurstemmen te hebben gekregen bij de verkiezingen, stemmen die hij nooit had gekregen als men wist hoe zwaar hij de boel heeft belazerd, maar waar hij dan zogenaamd zijn excuus voor aanbood, zo zou de diep door het stof gaande demissionaire premier hebben laten weten. Daarover gesproken: ook heeft hij spijt van het zichzelf roemen voor het gevoerde beleid dat zo geeft hij toe elke andere kruidenier had kunnen uitvoeren en waarvoor hij zo enorm veel blunders op zijn naam heeft staan, niet in de laatste plaats wat betreft het Coronadossier.

Volgens de anonieme bronnen is de neus van Rutte momenteel nog niet gekrompen, maar wellicht dat daar na 19.00 u. vanavond verandering in komt.

Voorts schijnt Rutte D66 minister-oplichter Ollongren en de corrupte VVD hufter Jorritsma onder druk te hebben gezet, om na hem toe te geven dat ook zij zelfs gisteravond en vannacht nog zwaar hebben gelogen en daarvoor hun welgemeende excuses aan te bieden bij het Nederlandse volk, waarna ook zij zouden moeten aankondigen om uit de politiek te stappen en zowaar de 2 hebben volgens de anonieme bron aan Rutte beloofd dit te zullen doen!! 

Eén en ander gaat al rond in de wandelgangen van het Binnenhof en andere bronnen hebben mij verteld dat CDA plork Hoekstra van de weeromstuit heeft besloten ook zijn functie ter beschikking te stellen daar hij vindt zelf ook schuld te hebben aan deze zaak en tegelijkertijd zo hard op de trom te hebben geroffeld in het debat dat vannacht om 3 uur was afgelopen. Hoekstra zou toe hebben gegeven samen met Rutte te hebben overlegd wat te doen met de vervelende Omtzigt, die zijns inziens te politiek correct is, maar wel veel voorkeursstemmen te hebben gekregen bij de verkiezingen. Dezelfde bron voor het bericht over Hoekstra melden verder dat ook CDA blunderkoning de Jonge overweegt zijn functie ter beschikking te stellen, al zou de reden daarvoor vooral het hoongelach zijn wat hij overal hoort als hij zich tussen het volk mengt en waar niemand hem nog zou geloven, wat ik dan weer volkomen begrijpelijk vindt.

Het lijkt me gezien deze zaak niet meer dan logisch dat er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven, maar wie weet kondigt Rutte dat zelf aan vanavond.

Gelukkig bezit Rutte toch nog enig ethisch en moreel besef, waar ik eerlijk moet toegeven alle hoop daarop al lang geleden te hebben verloren, mijn welgemeende excuses daarvoor meneer Rutte, al hoop ik wel dat u niet langer les zal geven aan het voortgezet onderwijs, u zult de reden voor mijn wens daartoe wel begrijpen. 

Hè wat een heerlijke dag plotsklaps!!

Zie ook (ja sorry meneer Rutte ik moet de bezoekers van mijn blog wel mijn eerdere berichten laten zien, waarvoor ik om uw begrip vraag): 'Rutte (VVD premier) liegt voor duizendste keer en heeft geen weet meer over wat hij heeft gezegd, of nee dat weet hij wel, of nee........'

'Hoe kan je 2 bestuurders aanstellen als 'onafhankelijke verkenners': Radio1 met campagne om 'koning' W.A. aan te stellen ha! ha! ha! ha!'

'Ollongren (D66 minister) en Jorritsma (VVD Eerste Kamer) 'nemen de schuld op zich' voor de schunnige notitie waarmee ze Omtzigt de Kamer uit wilden werken'

'Verkiezingsuitslag: Nederland kiest voor verdere bezuinigingen op gezondheidszorg, jacht op toeslagontvangers, bescherming van belastingontduiking en waardeloos beleid op de Coronacrisis' (nog vergeten in de kop: de keus voor verdere onbeschofte huurstijgingen....)

'Rutte (premier) en zijn VVD staan achter het openbaren van de namen van fraudeurs als die van het kinderopvangtoeslagschandaal' (dit stond in het VVD verkiezingsprogramma, ondanks het kinderopvangtoeslagschandaal...)

'D66 laat niemand vallen, behalve dan de huurders en de mensen die recht hebben op toeslagen.......

'Rutte (VVD premier) en zijn grootste leugen tijdens de verkiezingscampagne, plus een tip voor huurders

'Verkiezingen 2021: waar zijn de jongeren van Fridays For Future?'

'PvdA reageert op oproep tot medemenselijkheid met vluchtelingen, ofwel de zoveelste waardeloze verkiezingsbelofte'

'Wopke Hoekstra (CDA minister) wil diefstal van huurders gefaseerd afbouwen........'

En terzijde wat betreft Ollongren en Rutte 3: 'Huizenprijs met hoogste stijging in bijna 20 jaar, terwijl huurders intussen tot 10% meer betalen voor een dak boven het hoofd dan kopers......'

En dan nog deze link: 'Roep om censuur op het internet nu ook van actiegroep DeGoedeZaak: een HeelFouteZaak!!' (vanwege de vermeende haatspraak tegen vrouwelijke bestuurders als D66'ers Ollongren, Kaag en ChristenUnie dierenmishandelaar Schouten)

Voor veel meer berichten met Rutte, Ollongren, Jorritsma, Hoekstra en de Jonge, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht. Dat geldt ook voor berichten over de toeslag kinderopvang en het Coronavirus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten