Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 april 2021

Politieagenten worden thuis bedreigd met gebruik van sociale media, echter de waarheid ziet er 'iets anders' uit......

Op Radio1 afgelopen vrijdag veel tamtam over het bedreigen van politieagenten en ja het is Radio1 dus sensatie gegarandeerd!! Standpunt NL stond bol van boosheid over deze 'agressie' tegen agenten, men had het nog niet helemaal begrepen bij de redactie bvan Standpunt, daar men sprak over online intimidatie van agenten, terwijl korpschef Bryan Rookhuijzen van politie Limburg-Noord sprak over 'intimidatie' (bedreiging) van agenten thuis.....

Een foto van het Coronaprotest op het Malieveld, waarbij een ongewapende demonstrant op de grond liggend wordt geslagen en de hondengeleider de hond naar de man toe moest trekken en deze met de snuit tegen het been van de demonstrant moest drukken voor deze toehapt........ En het dan nog gek vinden dat toeschouwers de pest krijgen aan de politie, dit optreden was zonder meer fascistisch!!!

In de uitzending sprak men er schande van dat mensen op de sociale media middels foto's van agenten achter de identiteit en adressen van deze agenten willen komen en daar zelfs beloningen voor uitloven...... (alsof het aan de orde van de dag is...)

Lees het volgende artikel van Infopolitie en zie de passages die ik 'vet' heb gemaakt (tot zo):

Agenten worden in toenemende mate in hun privéomgeving bedreigd. Steeds meer politiemensen krijgen thuis camerabewaking, persoonsbeveiliging of worden ‘op verlof' gestuurd. Dat zegt korpschef Bryan Rookhuijzen van de politie Limburg-Noord in een interview met het Limburger Dagblad.  

Het 'op verlof' gaan betekent dat agenten tijdelijk een andere verblijfplaats krijgen en dus onderduiken. Rookhuijzen noemt die ontwikkeling 'zeer verontrustend'. Wat hem betreft is met het thuis bedreigen van agenten 'een heilige grens' overschreden. 

Waar het bedreigen en persoonlijk aanvallen van politiemensen vroeger een uitzondering was, ziet Rookhuijzen nu dat het een trend is geworden. „Het gebeurt nu niet alleen door de onderwereld, maar ook na een simpele aanhouding voor zaken zoals een vechtpartij of verkeersovertreding."    
 

Het bedreigen gebeurt mondeling: agenten worden bestookt met mededelingen als 'ik pak je een keer' of 'ik weet waar je kinderen naar school gaan' en krijgen soms te maken met vernielingen. Rookhuijzen: „We hebben wel eens graffiti op muren aangetroffen waarin een agent met naam en toenaam bedreigd werd. En natuurlijk ook het geval van de agent in Weert wiens auto begin dit jaar in brand werd gestoken."    

Het gevolg van de persoonlijke bedreigingen is ingrijpend, zegt de korpschef: politiemensen krijgen thuis persoonsbeveiliging en er worden camera's opgehangen. In het geval van een concrete doodsbedreiging is het ook in Limburg-Noord voorgekomen dat een agent een tijdje 'met verlof' moest: ofwel verplicht op vakantie of zelfs onderduiken op een ander adres.  

Aantallen kan en wil Rookhuijzen niet noemen. Het gaat jaarlijks wel om 'meerdere agenten', alleen al in zijn korps. De politie Limburg-Zuid laat weten dat de korpsleiding 'zich niet herkent' in de door Rookhuijzen geschetste trend. „Het gebeurt wel, maar sporadisch."

Voorzitter Han Busker van de Nederlandse Politiebond zegt „het thema persoonlijke bedreiging wel te herkennen." Concrete cijfers heeft hij ook niet, maar de bond krijgt 'regelmatig' signalen dat geweld tegen agenten ernstigere vormen aanneemt en ook de privésfeer van de agent als burger raakt.

Bron: Limburger Dagblad | 09-09-2010

-------------------------------------------

Kortom Rookhuijzen slaat de trom terwijl hij vreemd genoeg geen aantallen kan noemen en de korpsleiding van politie Limburg-Zuid laat weten zich niet te herkennen in de door Rookhuijzen geschetste trend........ Han Busker van de Nederlandse Politiebond (NPB) zegt het thema wel te herkennen maar ook hij heeft geen concrete cijfers, waarna hij nog zegt dat de bond regelmatig signalen krijgt dat geweld tegen agenten ernstige vormen aanneemt en deze ook de privésfeer van de agent als burger raakt..... Bijzonder opvallend dat Busker met zijn wijsheid pas naar buiten komt als een blijkbaar overspannen korpschef niet meer weet wat hij zegt of doet.... Als voorzitter van de NPB had Busker al lang naar buiten moeten komen met deze informatie, althans als het waar zou zijn dat een groot aantal agenten met dergelijke intimidatie te maken had en gezien zijn reactie klopt er geen ene moer van dit verhaal......

Met het voorgaande mag de politie zich in de arm knijpen, zeker als je ziet hoe vaak agenten gewelddadig tekeergaan tegen vreedzame demonstranten, het is nog een wonder dat een aantal van de slachtoffers niet hun gram hebben gehaald bij de daders agenten......     

De stelling in Standpunt NL was: 'Online intimidatie van agenten moet strafbaar worden', wat is intimidatie? In de uitzending sprak men al snel van bedreigingen, terwijl deze al lang strafbaar zijn, ook als deze tegen gewone burgers worden geuit..... Verder sprak men de sociale media weer aan, die zouden het zoeken naar agenten moeten stoppen, terwijl de platforms niet meer zijn dan een doorgeefluik, zoals de post dat vroeger was en in feite nog is...... Het is dus alsof je Post NL verplicht alle post open te maken en onwelgevallige post waarin bedreigingen staan te vernietigen..... Bovendien is het bijzonder dom, daar men toch wel wegen zou vinden om agenten te bedreigen (bijvoorbeeld via de post), nu heb je er nog zicht op en kan je daders achterhalen!! 

Agenten van politie zijn ambtenaren (zogenaamd ten dienste van het volk) met een bijzondere taak en zij moeten zich er bewust van zijn geen geweld te gebruiken als dat niet nodig is, ze dienen zich te onthouden van etnisch profileren, zoals in bijna heel Nederland het geval is en de korpsleiding moet niet met gelogen verhalen komen over wijdverbreid geweld tegen agenten, laat deze leiding eerst maar eens alle fascisten uit de korpsen halen en als dat onmogelijk is omdat het er teveel zijn, dienen ze ten eerste als de donder nieuwe agenten aan te nemen en ten tweede de korpsen met straffe hand leiden en elke misstap in te dammen, zo moeten zaken zwaar bestraft worden die op 'politie-racisme' duiden en/of waar oneigenlijk geweld door agenten tegen burgers wordt gebruikt!!! (en stop eindelijk met het fascistoïde inzetten van dieren tegen mensen, dat hoort thuis in dictaturen niet in een 'democratie' als de onze....)

Hier nog een video met ronduit fascistisch politiegeweld: 



Hier een langere video waarin je onder meer het inzetten van paarden en waterkanon ziet en op 10.19 min. zie je hoe een op de grond liggende demonstrant door 2 agenten in elkaar wordt geslagen, waar later de hondengeleider deze de demonstrant nog laat bijten (hetzelfde moment waar de eerste foto uit dit bericht werd gemaakt):


Hier de link naar een facebook video over die demonstratie van Mordechai Krispijn waar je op 6.37 min. ziet hoe een stille een vrouw voor een ME bus duwt...... Zie de hele video waarin Krispijn op een duidelijk manier uitlegt dat de politie zich zelfs heeft beschuldigd aan doodslag tijdens die demonstratie op het Malieveld......

Zie ook: 'Jongeren komen steeds meer in opstand tegen Coronamaatregelen' (en terecht! met wat mij betreft de foto van 2021)

'Haagse politie oefent schunnig en fascistisch geweld uit op demonstranten tegen COVID-19 maatregelen >> burgemeester van Zanen moet aftreden!' (!!!!)

'Martin Sitalsing (politie opperhoofd Midden-Nederland) gaat mensen van andere culturen werven: de zoveelste poging.......'

''Het gebrek aan respect voor politici is zorgwekkend.....' ha! ha! ha! ha!' (een zelfde soort kul berichtgeving over politici die volgens de media 'massaal zouden worden bedreigd......')

'NOS nieuws vergelijkt een teamleider van de politie die van seksuele intimidatie wordt verdacht, met een klokkenluidende collega die een team van racisme beschuldigt'

'Kritiek op 'peperdure' advocaten van agenten in zaak-Mitch Henriquez' (!!!!) en zie:

'Bouman : i.p.v. betere training van agenten, wil dit opperhoofd van de Nationale Politie dure advocaten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Ontsla racistische agenten direct: morgen een demonstratie in Rotterdam'

'Racistische Rotterdamse politieagenten gewoon aan het werk' (lees dat bericht!!)

'Boa's en Joost Eerdmans ('Leefbaar Rotterdam') eisen pepperspray en wapenstok tegen Corona-overtreders'' (Eerdmans is zelf ook fascist, dit blijkt ten overvloede nog eens uit zijn samenwerking met neonazi Nanninga in Ja21....)

'Anti-racisme demonstratie in Amsterdam reden voor hysterische ophef' (en zie de links in dat bericht)

'Nekklem: politie maakte alweer een dodelijk slachtoffer middels deze martelmethode.....'

'Mitch Henriquez, de 2 nog vervolgde agenten behoeven wat OM betreft niet vervolgd te worden en ongeoorloofd overleg schuldigen........'

'Mitch Henriquez en de verstikkende behandeling die hij van de Haagse politie kreeg: rellen in de Schilderswijk.......'

'Mitch Henriques vermoord middels verstikking...... Zelfs zijn strottenhoofd was gebroken!!'

'Mitch Henriquez: Bouman gaf moordende agenten baangarantie, ongeacht de uitkomst van onderzoek.........'

'Hoe bedoelt u, dat het ministerie van Veiligheid (ha! ha!) en Justitie, niet met de nabestaanden meeleeft???!!!'

'Gerard Bouman (Nationale Politie) wil politiestaat..............'

'Van der Steur blijft nekklem en daarmee martelen en moord toestaan, de volgende dode valt onder zijn verantwoordelijkheid!'

'Haagse politie zwaar nalatig bij arrestatie, man overleden...........' (het eerste bericht over de dood van Mitch Henriquez,  toen was nog niet duidelijk dat het om een politiemoord ging.....) 

En zie verder: 'Ploumen vindt het bijzonder ingewikkeld, om de export van bijthonden naar Israël te verbieden....... AUW!!' (!!!!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten