Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 augustus 2015

Bouman : i.p.v. betere training van agenten, wil dit opperhoofd van de Nationale Politie dure advocaten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De enorme blunderende zakkenwasser Bouman, die godbetert de nationale Politie op de been had moeten hebben maar daar nog steeds niet is geslaagd, probeert op andere manieren 'positief'  de pers te halen Zo ook gisteren weer, n.a.v. de rechtszaken die tegen agenten werden gevoerd en waarbij afgelopen week, twee agenten werden vrijgesproken van vervolging voor het in de rug schieten van Mike Stok, die met een wandelstok zwaaide en de agent die eerder werd veroordeeld tot twee jaar, wegens schuld aan de dood van een verdachte, stelt Bouman nu, dat hij dure advocaten wil voor dit soort zaken....... ha! ha! ha! ha! ha!

Als je even naar dit soort zaken kijkt, kan je niet anders dan concluderen, dat de agenten niet goed getraind waren en te snel naar een dodelijk wapen grepen sterker nog: als zij naar dat wapen, een pistool grijpen, kunnen de meesten er niet mee omgaan en schieten vervolgens verdachten dood, die ook met een schot in het been, geïmmobiliseerd hadden kunnen worden........ Daar doet deze droplul dus niets aan, nee een dure advocaat moet desnoods met listigheid een agent voor straf behoeden.......
Nederland 2015, is 't niet om te janken????!!!

Buiten dit alles, hoe vaak wordt er godverdomme een agent veroordeeld??? Terwijl je toch echt vaak kan zien, dat de dood van een verdachte (vaak ook nog eens verwarde personen) te voorkomen was geweest....

Voor meer berichten met opperkoekenbakker Bouman en/of nationale Politie, klik op het betreffende label, onder dit bericht. Voor meer berichten met dodelijk politiegeweld en discriminatie door politie, klik op het label schietoefening, Mitch Henriquez, Mike Stok, etnisch profileren en/of discriminatie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten