Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 augustus 2015

Gelukzoekers alweer massaal omgekomen voor kust van Libië......

Sinds een uur het bericht op de landelijke radiozenders, dat er een boot met 700 vluchtelingen is gezonken voor de kust van Libië. Volgens de berichtgeving zijn er ongeveer 100 drenkelingen gered........
De fascisten kunnen blij zijn: weer 600 gelukzoekers minder.

'Gelukzoekers': mensen die op de vlucht zijn geslagen, door onlusten en honger, waar het westen op verdient, hetzij via het militair-industrieel complex, dan wel doordat het westen de kustgebieden van Afrika leeg vist..... Wat dacht u verder van de klimaatverandering (door het westen op gang gebracht), die grote delen van Afrika in droogte achterlaat...... Of 'simpel', omdat kleine boeren in Afrika hun land werd afgenomen, door hun regering, die door grote westerse- of Chinese bedrijven werden omgekocht, zodat daar bijvoorbeeld het voedsel voor onze enorme veestapel* kan worden verbouwd, of om daar onzinnige snijbloemen voor de westerse en Japanse tafels te kunnen telen...... Om over de oorlog in Syrië en Irak nog maar te zwijgen, waar de grote verantwoordelijke, de VS is..... De VS plus een aantal bondgenoten (waaronder Nederland met politieke- en later militaire steun), die in 2003 een illegale oorlog begonnen tegen Irak...... Datzelfde VS, dat met wat bondgenoten een paar jaar geleden, de psychopathische moordenaars steunden in de strijd tegen Assad in Syrië, dezelfde psychopathische moordenaars, die zich onder het mom van het geloof aansloten bij IS (= ISIS)

*  Alleen in Nederland worden er jaarlijks 500 miljoen (een half miljard!) dieren doodgemarteld, daar is de gigantische hoeveelheid vis, die nog gruwelijker aan hun eind komen, niet eens in meegerekend!!!!

Voor meer berichten over deze vreselijke gebeurtenis en veel van de oorzaken, klik op het label gelukzoekers, vluchtelingen, illegale oorlog, oorlog, neo-kolonialisme, VS, China, Afrika, landjepik, militair-industrieel complex, Middellandse Zee, honger, klimaatverandering, ISIS, Irak en/of Syrië, onder dit bericht.

Correctie op 6 augustus 2015: in tegenstelling tot eerdere berichten zijn er naar schatting 400 mensen gered en zijn er 'maar' zo'n 200 mensen verdronken, waaronder 99% van de kinderen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten