Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 31 augustus 2015

Varoufakis had Dijsselbloem bijna op z'n bek geslagen............

Gisteren het bericht, dat de toenmalige Griekse minister van Financiën Varoufakis, die moest aftreden omdat hij te realistisch was en zijn Nederlandse collega en godbetert voorzitter van de Europese Commissie, de inhumane, neoliberale PvdA hufter Dijsselbloem, in februari bijna op de vuist waren gegaan. Volgens Dijsselbloem was daar geen sprake van, maar hij was wel blij dat een andere EU politicus, Eurocommissaris Pierre Moscovici, er tussen sprong...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daar had ik wel opnamen van willen zien, Varoufakis die Dijsselbloem op z'n inhumane, neoliberale vuilbek timmert!!! Want reken maar dat het niet Dijsselbloem was, die een klap wilde uitdelen, dat bleek wel met z'n uitspraak hierboven, bovendien is hij daar veel te laf voor!!!

Dikke lul Mathieu Segers was zojuist op Radio1 te horen over deze zaak en hij stelde dat Varoufakis een klap op z'n bek verdiende............ Uiteraard moet een politicus met compassie voor het volk dat hij vertegenwoordigt, tegen de belangen van de financiële maffia en het belastingvretende gezwel EU, een klap voor z'n bek hebben....... Logisch toch, immers wat moet je anders doen met een politicus, die het hart op de juiste plek draagt????!!

Voor meer berichten over/met Griekenland, schuldenlanden, Varoufakis, Mathieu Segers e/of Dijsselbloem, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten