Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 augustus 2015

Obama's eigen experts waarschuwden voor boren in Arctisch gebied...........

Obama en zijn staf gaven Shell toestemming te gaan boren In Arctisch gebied van de VS*. Dit terwijl zijn eigen experts hem dat hadden afgeraden, zo kwam afgelopen week naar buiten. Volgens deze experts is de kans op een grote milieuramp, bij boren in het Arctisch gebied maar liefst 75%!!!

Het zoveelste bewijs, dat Obama een valse slang is, die eigenlijk het tegenovergestelde doet, dan wat hij 'zijn natie' en de wereld zalvend voorhoudt. Een grote bek over het terugdringen van het CO2 gehalte, is ook zo'n voorbeeld: de VS heeft samen met Australie zoveel steenkool op de wereldmarkt gebracht, dat deze tegen afbraakprijzen worden verkocht, niet vreemd dat ontwikkelingslanden kiezen voor steenkool...... Vervolgens bindt Obama (de wereld en) die ontwikkelingslanden op het hart, dat de energievoorziening sneller verduurzaamd moet worden!! Gadver, wat een ploert!!!

* Zie: 'Shell gaat boren in Arctisch gebied, zonder de beloofde extra beveiliging.........'

Voor meer berichten over/met Obama, Shell, Arctisch gebied, steenkool en/of CO2, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten