Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 augustus 2015

NOS Radio1 nieuws: een omgekomen Palestijns kind van 18 maanden...........

De berichtgeving van de NOS op Radio1 afgelopen zaterdag was weer kloten van de bok. In het nieuws van 9.00 u. werd na een 'uiterst belangrijke bericht', over de politie-acties gemeld, dat de aanslag door Joodse kolonisten* op een huis van een Palestijns gezin, een tweede slachtoffer heeft geëist. De vader van het gezin was overleden aan zijn verwondingen, die hij bij die aanval opliep, een aanval waarbij een 18 maanden oud kind om het leven kwam. Kijk als het hier een 2,5 jaar oud Israëlisch kind betrof, was er uiteraard gemeld, dat er een baby van 2,5 jaar was omgekomen........ Er werd meteen even gemeld, dat de Israëlische premier Netanyahu dit een terreur daad had genoemd, uiteraard zonder de toevoeging, dat het beleid van Netanyahu juist de Joodse fascisten tot hun gruweldaden aanzet......... Uiteraard is er 'geen spoor van de daders', hoewel de Israëlische (Joodse) top van de politie weet uit welke nederzetting de daders komen..... Deze daders worden niet gepakt, tenzij de VS dat eist..........

Waarschijnlijk vond de NOS nieuwsredactie dit toch wel een erg anti-Joods bericht en daarom werd er even later gemeld (en in latere nieuwsberichten, direct na dit bericht), dat de vrouw van oud-burgemeester en politiek volksverlakker PvdA kloot Cohen was overleden...... Heel erg allemaal, maar sinds wanneer worden ook de partners van politici, bij overlijden, genoemd in nieuwsberichten.....?????

Dus mocht u zich druk maken om dat Palestijns gezin, denk dan maar aan het leed van Cohen, een eersteklas mens, dus veel erger, ja toch?????

*  De NOS meldde zowaar de Joodse kolonisten (u weet wel ordinaire fascisten) als dader, dat viel me 100% mee.........

 Zie ook: 'Bernard Hammelburg blubbert weer eens uit de 'Palestijnse bocht' (met een kilometer of 15!)........'

       en: 'BBC W.S.: jonge Palestijn (lees: 'baby.......'), vermoord door Jewish settlers (= fascisten uit illegale nederzettingen).........'

      en: 'Israëlisch fascisme, nagespeeld in Londen: 'No Way Through''


Voor meer berichten over de Israëlische apartheidspolitiek t.o.v. de Palestijnen en het geweld tegen die Palestijnen, klik op het label Palestijnen, Israël, Netanyahu, VS, West Bank en/of Gazastrook, onder dit bericht. Voor meer berichten aangaande het NOS nieuws, onafhankelijke journalistiek, fascisme en/of propaganda, klik op het desbetreffende bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten