Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 augustus 2015

Rutte: "Het kabinet zoekt altijd naar een evenwichtig koopkrachtbeeld..." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De zin uit de kop, zei Rutte gisteren in het Radio1 nieuws van 15.00 u.. Dit n.a.v. de cijfers die het CPB* naar buiten bracht, waarin werd gesteld dat behalve de uitkeringsgerechtigden (van wie het grootste deel werkloos werd, door het waardeloze beleid van Rutte 1 en 2) en ouderen, iedereen er volgend jaar op vooruit gaat..... Dan nog: 'koopkrachtbeeld', hufter Rutte noemde niet het 'koopkrachtbeleid', want dat is volkomen tegengesteld aan de woorden uit de kop, de kabinetten Rutte 1 en 2 hebben juist naar een totaal onevenwichtig koopkrachtbeleid gestreefd en dat ook in de praktijk gebracht. Voor het overgrote deel van de huurders geldt alvast, dat hun koopkracht er tijdens Rutte 1 en 2 zwaar op achteruit is gegaan!!

'Koopkrachtbeeld', het is als met de uitlating van de voormalig totaal disfunctionerend minister van Veiligheid en Justitie, VVD drugsmaffialobbyist Opstelten, die een paar jaar geleden stelde, dat hij het gevoel van veiligheid belangrijker vond, dan daadwerkelijke veiligheid. Met een 'evenwichtig koopkrachtbeeld' bedoelt Rutte dan ook, dat de grote onderlaag** het gevoel moet hebben, dat ze met het waardeloze afbraakbeleid van Rutte 2 eerlijk behandeld worden. Met andere woorden: dat ze evenredig gelijk worden behandeld, als de paar groepen die er wel degelijk op vooruit zijn gegaan en erop vooruitgaan, dat is zoals gezegd een uiterst grove leugen, zoals de praktijk van alle dag bewijst. Rutte stelde na de uitspraak in de kop dan ook, dat hij geen garanties kan geven, dat met het 'streven van het kabinet', de koopkracht voor die groepen volgend jaar toch gewaarborgd zullen worden......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat kan uw Azijnpisser wel, die groepen zullen koopkracht verliezen en dan is die groep nog een stuk groter, dan alleen ouderen en uitkeringsgerechtigden....**

* Voor wat de cijfers van dit waardeloze instituut waard zijn, de voorspellingen van het CPB komen nooit uit.......

** De zwakste groepen uit de maatschappij: uitkeringsgerechtigden, invaliden (zowel geestelijk als fysiek), chronisch zieken, ouderen en tot slot de grote groep die werkt, maar uit dat werk een inkomen verdient, waarmee men amper, of niet kan rondkomen (gelooft u mij maar, ook deze groep zal er niet op vooruitgaan)....... Het CPB noemde zoals gezegd maar twee groepen, terwijl dit er, zoals u hiervoor kon lezen, veel meer zijn..... Overigens hebben we voor dit soort voorspellingen het CPB niet nodig, de hiervoor genoemde groepen, zijn al jaren de klos en dat zal zo blijven, zolang het neoliberale, inhumane afbraakkabinet Rutte 2 aan de macht is!!!

Voor meer oplichterspraatjes van Rutte, klik op het label met zijn naam onder dit bericht. Voor meer berichten met het CPB, klik op dat label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten