Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 augustus 2015

Sail, Radio1 ronselt voor de marine...........

Beste lezer, even in alle vertrouwen, gisteravond was uw Azijnpisser zwaar ongesteld. Een en ander had te maken met berichtgeving op Radio1, eerder die dag. "Wat dan", hoor ik u geheel wanhopig ten hemel krijten, "je wordt tenslotte van zoveel zaken schijtziek, ouwe zeikerd", terwijl u de laatste had legt aan een hele doos antrax, met als eindbestemming huize Azijnpisser. Welnu om een niet te lang verhaal, toch niet onnodig lang te maken, de koe bij de horens te vatten, niet om de figuurlijke stront heen te draaien: gisteren stond Radio1 bol van het hysterische gebeuren Sail in Amsterdam. 's Middags was het hek helemaal van de dam, zelfs van Werven, de neoliberale lullende lachzitzak van AVRO-Tros, waagde zich al hobbelend in de buurt van de 'tall ships!' De laatste 2 woorden waren 's morgens al een keer of duizend te horen, dus ik word alweer strontziek nu ik het opschrijf......

Tijdens één van de foute zenderafstemmingen (gewoonte 'getrouw' toch weer op Radio1 afgestemd), hoorde ik een kwezel met een marine officier ouwehoeren. Uiteraard veel over de marine en wat een geweldige legeronderdeel dit 'wel niet' niet is. Met andere woorden, deze klootzak stond met een aantal collega's keihard te ronselen voor de marine...... Jongeren die zijn schip bezoeken zijn waarschijnlijk al danig onder de indruk van de grote zeilschepen en worden vervolgens deskundig 'hormonaal' klaargestoomd om een hele foute beslissing te gaan nemen........... Radio1 hielp hier dus 'lekker' aan mee, ongelofelijk!!

Ach ja, Radio1 de neoliberale regerings-, defensie- en ondernemers- propagandaradio van Nederland, wat wil je......???
Jéééééézus!!!!

Voor meer berichten over ronselen, Sail, marine, defensie, propaganda en/of radio1, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten