Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 augustus 2015

Paraguayaans meisje van 11 bevallen, met grote dank aan de rk kerk!!!!

Het Paraguayaanse meisje dat op haar 10de door haar stiefvader werd verkracht en die een abortus werd geweigerd, door de meer dan achterlijke Paraguayaanse overheid, is bevallen van een kind....... Te zot voor woorden natuurlijk: wat zijn dat voor godvergeten achterlijke varkens (met excuus aan deze dieren, die vergeleken met dat geteisem edele dieren zijn), een meisje van 10, dat zo'n groot trauma heeft meegemaakt, ook nog eens een abortus weigeren!!! Waar zijn de openlijke (grote) veroordelingen voor zo'n flagrante schending van de mensenrechten van PvdA paljas Koenders en z'n belachelijke collega's??????

Veroordelingen die deze ministers van BuZa ook aan het adres van Paus Bergoglio alias Franciscus hadden moeten richten. Deze schoft in schaapskleren had het vliegtuig moeten pakken en af moeten reizen naar Paraguay en voor de nationale tv, de regering van Paraguay terecht moeten wijzen, waar hij dan tevens de bevolking tot massaal protest had moeten oproepen. Dat was meteen een goed voorbeeld geweest voor andere landen, waar men dergelijk schoftengedrag zou kunnen verwachten!! Waarom die paus? Welnu Paraguay is een katholiek land en de rk geestelijken daar, die zich wel bezondigen aan kindermisbruik, wijzen elke abortus af, iets waar zij zich als seksueel gefrustreerde kerels, die in kwaadaardige achterlijke sprookjes geloven, niet eens mee te bemoeien hebben!!! Vergeet daarnaast niet, dat de geestelijken van de rk kerk tot hun neus in het bloed staan, van de slachtoffers die vielen door het verbod op abortus en anticonceptie (Aids).......
Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!

Zie ook: 'Met grote dank aan paus Franciscus is een 11 jarig meisje in Bolivia bevallen van een tweeling........'

Voor meer berichten over/met kindermisbruik rk kerk, abortus, vrouwenemancipatie, anticonceptie en/of paus Franciscus, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten