Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 augustus 2015

Jan Vos (PvdA Tweede Kamer) zegt Kamp voor de 'bühne' de wacht aan, wat betreft boren in de Noordzee..... ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren berichtte ik al over VVD Obersturmbannführer Kamp, die oliemaatschappijen wil stimuleren, naar gas te boren in de Noordzee en om van alle gezeik van milieuorganisaties af te komen, bij een vondst binnen 2 jaar dat gas te gaan winnen..... Wat ik me toen niet realiseerde, of beter gezegd: waar ik dom genoeg niet eens aan dacht, is het feit, dat Kamp daar ook nog eens belastinggeld aan wil uitgeven, dus subsidie voor stinkendrijke oliemaatschappijen, ja, je bent grootlobbyist van het bedrijfsleven of niet, 'natuurlijk!!!'

Gistermiddag rond 17.15 u., bij BNR, PvdA oplichter Jan Vos, die een grote bek had over Kamp, mede vanwege die subsidie. De hufter noemde nog even, dat Kamp moet inzetten op alternatieve energie, i.p.v. weer geld uit te geven voor gaswinning. Vos had hele mooie praatjes over het milieu en waarom Kamp fout zit in deze, maar reken maar, dat wanneer Kamp dit doorzet, de kritiek van Vos binnen 48 uur niet meer bestaat, de smerige volksverlakker!!!

Overigens had Kamp ook nog keihard gelogen, over de te verwachten hoeveelheid gas, die zou toereikend zijn voor 10 jaar gasverbruik, t.b.v. Nederlands gebruik (ha! ha! ha! Ja, 't meest voor de bedrijven en het buitenland, maar wel tegen een veel lagere prijs, dan u en ik betalen!!). Volgens hoogleraar Jan Rotmans (Erasmus Universiteit) is het verhaal van 10 jaar extra gas, een grote leugen van Kamp, aangezien er maximaal voor 4 jaar extra gas te winnen is, waar aan die gaswinning dan wel een kapitaal moet worden uitgegeven.....  Zie: 'Kamp werkt aan duurzame energie: meer gaswinning uit Noordzee...... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over Vos, gaswinning, luchtvervuiling, klimaatverandering, duurzame energie, subsidie, fossiele brandstof en/of energieakkoord, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten