Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 22 augustus 2015

Van Haersma Buma was toch zo blij, dat hij 'gelijk' had, wat betreft Griekenland, hij kráááááide het uit!!

Tsipras,  de Griekse minister-president, trok na het grote verraad dat hij pleegde, door schijt te hebben aan het referendum van 5 juli jl., de stop uit z'n kabinet, zogenaamd om de mening van de kiezer te vragen, terwijl 'het bad Syriza' allang lek was en z'n partij in feite leegliep...... De mening van het volk had hij al gevraagd, via het referendum waarin de Griekse bevolking aangaf, met een fikse meerderheid, tegen de voorgestelde inhumane en uiterst onbeschofte neoliberale hervormingen van de trojka* te zijn........ Even een uitsprak van Tsipras: Even in the most difficult circumstances, democracy can’t be blackmailed, it is a dominant value and the way forward....... ha! ha! ha! ha! ha! Allemachtig wat een bedrieger!

Van Aersma Buma, de houten CDA dildo, vond zichzelf uiterst interessant tijdens het debat, dat deze week in de Kamer werd gehouden, over een derde grote 'lening' aan Griekenland. De idioot sprak er schande van, terwijl Neo Dimokratia**, één van de hoofdverantwoordelijken is voor het faillissement van Griekenland, plus de grote ellende en armoede waar het volk in moet leven (in feite is Griekenland failliet). Van Aersma Buma deed net of hij een glazen bol had en voorspelde eerder het heengaan van de regering Tsipras, nadat het geld binnen was....' Ja,  Aersma durfde wel hè? Net doen of Tsipras en zijn regering het geld in eigen zak hadden gestoken, terwijl het overgrote deel van dat geld, Griekenland niet eens bereikt, maar zo de kas van Nederland, andere landen in onze regio en financiële instellingen als banken inloopt...... Dit daar het geld is bedoeld voor de rentebetalingen en aflossingen, van kredieten die met medeweten van de diverse centrale banken, overheden en de ECB richting Griekenland gingen, niet omdat men garanties had, dat dit geld terug zou komen, maar ach, Griekenland is lid van de EU, dus de rentebetalingen en aflossingen worden vanzelf gewaarborgd door de EU. Veel van die op de pof verleende kredieten door banken en andere financiële instellingen, zijn door diverse regeringen en de EU op grote schaal gekocht van de verschillende banken en financiële instellingen....... Dit omdat de bevolking voorgelogen wordt, dat dit geld door de overheden aan Griekenland werd verstrekt (alsof het belastinggeld van ons allen was) en niet door bijvoorbeeld de banken, die bijna de hele wereld in een grote kredietcrisis hebben gedompeld, een crisis die nog steeds voortwoedt, al zijn die banken met veel grotere bedragen gered, dan de bedragen die nu naar Griekenland 'zijn gegaan en gaan......' (wat het niet doet, zoals eerder vastgesteld)

Uiteraard was allang voorzien dat Tsipras af zou treden, immers dergelijke grote verkiezingsbeloften breken, zou zelf Rutte de kop kosten (hoewel in Nederland anno 2015???)....... Maar jezus wat was van Aersma Buma blij..... Terwijl deze oplichter net als elke andere politicus wist en weet waar dat geld 'voor' Griekenland heen zou gaan en gaat!!

Ongelofelijk, te horen hoe de lul Aersma, met z'n overdreven aangehouden klinkers, gisteren z'n verhaal kon afsteken op Radio1 na 8.00 u., zonder enig commentaar van belang.... Met andere woorden, de redactie was het wel eens met van Aersma, die in feite de leugen van de overheid, rond Griekenland nog eens benadrukt..... Kortom het Radio1 Journaal (een onafhankelijke zendgemachtigde!) had hem speciaal gevraagd, daar hij klaarblijkelijk 'gelijk had', waarmee de haat tegen de Grieken, bij de voorgelogen Nederlanders, nog verder wordt opgepookt....'

Even terzijde, mensen het is droevig gesteld met het Radio1 Journaal. Op popi-jopie manier doet men net of men meedoet in een komische soap, die jongeren zou moeten trekken, maar door alle achterlijke ouwe lullen aankondigingen (die zelfs in de 50er jaren gefronste wenkbrauwen hadden veroorzaakt) van Hans Hogendoorn en de belachelijke van gewest tot gewest onderwerpen, van schijtlollige namaak verslaggevers als Marc-Robin Visscher en andere idioten, haakt zelfs het oudere deel van Nederland af........ Ongelofelijk mensen en dan de berg belasting die deze kul de schatkist kost......... Om de luistercijfers op te pimpen, wordt de nitwit, die al op z'n 20ste een ouwe lul was, Jurgen van den Berg straks ingezet voor het Radio1 Journaal in de ochtenduren...... ha! ha! ha! ha! ha!

* Trojka: de ECB, de Europese Commissie en het IMF (het IMF is overigens tegen het aanpakken van de rijken in Griekenland en is i.t.t. de andere twee instellingen, wel voor het kwijtschelden van de Griekse schulden).

** Neo Dimokratia is een zusterpartij van het CDA, beiden zijn deelnemer van de EVP, de EU partij in dat parlement.

Zie ook: 'Esther de Lange: CDA is tegen kwijtschelden Griekse schulden, 'we mogen niet slap zijn, dat mag alleen als het om de banken gaat..... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten met/over van Haersma Buma, Neo Dimokratia, EVP, Griekenland en/of schuldenlanden, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. Voor meer berichten rond radio1 (en het Radio1 Journaal), klik op het label radio1, onafhankelijke journalistiek, Hans Hogendoorn en/of Jurgen van den Berg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten