Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 augustus 2015

Marianne Zwagerman zegt PowNed opgericht te hebben........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren vertelde de neoliberale, keffende neoliberale hittepetit Zwagerman in haar column bij BNR (voor 8.30 u.), dat ze PowNed ('pound' foolish) heeft opgericht. Daar had je 50.000 leden en een vuistdik plan voor nodig, aldus Zwagerman...... Hare kwaadaardigheid had weer eens de pik op de publieke omroep, m.n. BNN moest het ontgelden, dat geloof ik in haar ogen is verworden tot een ouwe lullen omroep. Oké, dat ben ik met haar eens, maar als BNN een ouwe lullen omroep is, is PowNed een omroep voor de onderbuik van Nederland en dan het deel met een IQ van 80 en lager.......... En jezus wat een stel hufters werkt daar, ongelofelijk! Maar wat wil je, het is een publieke zender van de Telegraaf, kijk en daar bijt Zwagerman zich in de gore staart. Het jaarrond heeft ze een grote bek over de belastingvretende publieke omroep, maar dan wel achter een uiterst rechtse, publieke omroep, van een (commerciële) krant staan, die daarmee ook nog eens fiks uit de belastingruif vreet. Trouwens de Telegrof heeft nog een publieke zender: WNL, nee, dat staat niet voor 'Wakker Nederland', zoals de Telegraaf zich jarenlang afficheerde, maar voor 'Wij Nederland', dit om vooral niet de schijn te wekken, dat de Telegraaf ook maar iets met WNL te maken heeft....... ha! ha! ha! ha! ha!

Zwagermans heeft PowNed opgericht........... ha! ha! ha! ha! ha! Zwagerman werd penningmeester van PowNed, daar ze al jarenlang verbonden was aan de Telegraaf Media Groep (TMG), terwijl je als oprichters van Powned, alleen de namen Dominique Weesie en Rutger Castricum tegenkomt op het net........ Bovendien, echt iets om trots op te zijn: 'oprichter' van PowNed...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens mochten PowNed en WNL op een later tijdstip gewoon blijven uitzenden, hoewel deze omroepen, bij lange na niet voldoende leden hadden...... Elke andere omroep was daarna 'op zwart gezet', maar niet deze twee uiterst rechtse, xenofobe angst- en haatzaaiers, zij mochten 'gewoon' blijven uitzenden!! Kortom de macht van de Telegraaf (Media Groep) reikt tot in het kabinet.............

Voor meer 'fijne' Zwagerman berichten (ach, er valt altijd wel wat te lachen, om deze enorme blufkut!), dan wel berichten over de Telegrof, WNL, PowNed, en/of publieke omroep, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten