Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 augustus 2015

Hoe verkoopt men een simpele fiets anno 2015.....???

Kwam op het internet een reclame tegen voor fietsen. Niets bijzonders en na één blik wilde ik dit spambericht verwijderen, maar plotseling drong het tot me door, dat er een rare toevoeging in de reclame stond: 'Een single speed fiets.........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Bedoeld werd: 'een fiets zonder versnellingen', maar het klinkt wel ineens hééééél interessant hè, ongelofelijk! En dan de combinatie van het Engels met Nederlands, jéééézus!!
Wat een stel oplichters!!

Trouwens over internet reclame gesproken: u mag van uw overheid nog steeds bedonderd worden met reclame voor 'gratis opzetborstels' t.b.v. uw elektrische Oral-B tandenborstel. U krijgt deze borstels zogenaamd gratis, tegen verzendkosten, dat is al een leugen, daar die verzendkosten veel te hoog zijn, 'maar goed...' Deze borstels zijn ongelofelijk slecht en zijn in feite een keer zo duur, als 1 borstel van Oral-B zelf, of die van Kruitvat (deze zijn kwalitatief net zo goed, als de Oral-B variant). De borstels die gratis zijn, gaan maximaal 20 poetsbeurten mee, die hiervoor genoemde andere borstels, gaan bij goed gebruik 3 maanden mee, bij 3 keer poetsen per dag..... Kortom u wordt ongelofelijk besodemieterd als u ingaat op dat aanbod, zegt het voort!!! Overigens laat het bovenstuk van die 'gratis' borsteltjes soms los, levensgevaarlijk voor kinderen! Nogmaals dat mag allemaal in Nederland anno 2015....

Correctie op 16 augustus 2015, mijn 'diepe excuus' voor de uiterst domme taalfout, die in de kop stond: 'Hoe verkoop men......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat zou dan wel weer bij een louche fietsverkoper passen, waar we er in Den Haag een paar van hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten