Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 augustus 2015

Martijn van Helvert (CDA 2de Kamer) gaat vragen stellen over hoofdprijs-trajectcontrole A2..... AAAAAJAAAAAAJAAAAAAJJJ!!!!

Martijn van Helvert van de CDA Tweede Kamerfractie, liet gisteren op BNR (rond 16.33 u.) hééééél stoer en vastberaden weten, dat hij vragen gaat stellen over de trajectcontrole op de A2, tussen Utrecht en Amsterdam. Dit daar idioten daar consequent te hard blijven rijden, waardoor er een kapitaal aan boetes is opgehaald, het laatste jaar, maar liefst 48 miljoen euro...... ha! ha! ha! ha! ha!

Waarom Helvert zich daar druk om maakt? Niet dat hij er zelf last van heeft (al wist hij dat niet helemaal zeker......), maar zijn broer werkt in Amsterdam en heeft er last van 'en verder heeft hij het van veel anderen gehoord........' Dat laatste kwam er op een manier uit, die aangeeft dat hij uit z'n nek lulde.

Als er zoveel boetes worden uitgeschreven is er iets aan de hand, aldus de 'christelijke' wijsneus van Helvert..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé van Helvert, weet je wat er dan aan de hand is en wat eigenlijk een alarmsignaal zou moeten zijn???? Dat er dus allemaal imbecielen achter het stuur zitten op de Nederlandse wegen, die niet begrijpen, dat ze niet te hard moeten rijden, daar ze anders een boete krijgen. Dat soort lui is levensgevaarlijk: als fietser in de stad zie je ze dagelijks, met een noodsnelheid door rood rijden (het liefst met een telefoon tegen de domme kop gedrukt), maakt 't uit dat het kruisende verkeer al op gang is gekomen, of zelfs als een fietser zijn/haar weg begint te kruisen....

Nee, van Helvert weet dat god, jezus en de heilige geest willen, dat de mens zo hard mogelijk rijdt, de wereld naar de kloten helpt en schijt heeft aan de gezondheid van anderen. Daarom wil hij als echte rentmeester van god, op het bewuste traject van de A2 een verhoging van de snelheid op dat hele traject, dit daar de tien banen volgens van Helvert duidelijk maken, dat je daar (te) hard mag rijden...... Uiteraard zonder aanpassingen van de controle als er voor een wegdeel langzamer moet worden gereden, nou eigenlijk gewoon 130 km/u. en geen traject controle!!! Maakt 't uit dat we in de EU helemaal achteraan bungelen wat betreft de luchtkwaliteit, als je dood gaat ga je toch maar mooi naar god, ja toch???!!!

Voor meer berichten over de maximum snelheid, trajectcontroles, snelheidscontroles, flitspalen, autorijden, luchtvervuiling, van Helvert en/of 'volksgezondheid en economie', klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Draai hier vanavond maar wat muziek van Ton Lebbink bij, te beginnen met: 'Vol Gas', daarna een verzameling van zijn geweldige teksten, op schitterende 'synthpop underground' klanken!!! ('ondergrond' is geen goede vertaling van 'underground').

Geen opmerkingen:

Een reactie posten