Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 augustus 2015

Moody's: Brazilië nadert 'junk status.....'

De Ondernemer.nl meldde gisteren dat Moody's de status voor Brazilië heeft verlaagd naar Baa3, één stap boven de 'junk status....' (wat 'n klote woord!!). Volgens deze privé dictator (Moody's), die godbetert regeringen aan de rand van de afgrond heeft gebracht en brengt (hoe is 't godverdomme mogelijk???!!!), moet Brazilië hervormingen doorvoeren en de overheidsuitgaven aan banden leggen...... Hier bedoelt het schoftentuig van Moody's mee, dat de arbeidsvoorwaarden sterk moeten worden versoberd en de salarissen aan banden moeten worden gelegd (terwijl de werknemers na decennia corruptie en wanbeheer eindelijk wat meer gingen verdienen)..... Natuurlijk moet Brazilië geen geld uitgeven aan betere huisvesting voor het armste deel van de bevolking (moeten ze maar niet arm zijn!!) en moet er geld naar het bedrijfsleven en onzinnige zaken als het WK Voetbal en de Olympische Spelen.....

Daarover gesproken: eigenlijk zouden het IOC en de FIFA voor het Internationaal Strafhof moeten worden gesleept, vanwege het toekennen van hun onbeschoft dure kampioenschappen, aan een arm land!!! Moody's zou zich niet anders met de politiek van een land moeten bemoeien, dan via waarschuwingen voor dit soort onzalige peperdure 'sportfeesten' en het vernielen van de natuur en het milieu, zoals Brazilië (met hulp van grote westerse bedrijven) op grote schaal met het Amazonewoud doet!!!!!

Het afwaarderen van de Braziliaanse status door Moody's, is ronduit misdadig, niet alleen vanwege de inmenging die Moody's tegelijk doet in de binnenlandse politiek van Brazilië (als een ander land dat zou doen, zou de internationale verontwaardiging enorm zijn...), maar ook gezien het valse karakter van die afwaardering..... Immers Brazilië heeft net als ieder ander land te maken met de wereldwijde crisis, in gang gezet door de bankenmaffia in 2008. Bovendien verliest Brazilië inkomsten door de lage olieprijs. Door de afwaardering door Moody's krijgt Brazilië te maken met uitzonderlijk hoge rentes, als het geld leent, waardoor het land nog verder de stront indraait!!! Een godgeklaagd schandaal!!!

Zie ook:
'FIFA wil macht spelersmakelaars aanpakken'

'FIFA macht over rechtspraak >> klasse justitie terug van nooit weggeweest!!'

'Ceferin nieuwe topgraaier UEFA wil stabiliteit....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Koenders nalatig: Laura de B. mag als verkrachtingsslachtoffer blij zijn, dat ze nu al vrijkomt...........'

'Sepp Blatter, capo di tutti capi, ongeschonden herverkozen......... AUW!!!'

'FIFA corruptie ellende en weer wordt Blatter niet gepakt.........'

'WK voetbal beschermd door speciale troepen, ingehuurd door de FIFA.........'

'Sepp Blatter: 'ach iedereen maakt wel eens fouten...........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'WK voetbal 2022 in Qatar niet in de zomer'

'Voetbal: subsidie en 'sponsoren''

Voor meer berichten over/met Moody's, kredietbeoordelaars, Brazilië, Amazonegebied, FIFA, IOC, WK voetbal 2014, Olympische Spelen (van de laatste twee, ook vanwege de hoge kosten) en/of de bankencrisis, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. (soms is het nodig even 'door te scrollen', vanwege voor dit bericht, niet relevante berichten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten