Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 augustus 2015

Jurgen van den Berg gaat het Radio1 Journaal presenteren, met hem zullen de luistercijfers omhoog gaan........... ha! ha! ha! ha! ha!

De zo ongeveer grootste nitwit van Radio1 is huppellul van den Berg, u weet wel, de presentator met het ongelofelijk overdreven gemaakte lachje, de figuur die nooit z'n huiswerk doet, de 'presentator' die geen lopende zin uit z'n strot kan krijgen en over zichzelf liegt dat het gedrukt staat..... Deze matennaaier, gaat het NOS Radio1 Journaal van 6.00- 9.00 u. presenteren...... Deze beslissing werd genomen, daar de luistercijfers van dit programma tegenvallen.

Marcel van Oosten en Frederique de Jong, die het programma tot nu toe presenteerden komen dus op straat te staan (althans wat betreft dit programma).

Waar in deze waanzinnige wisseling van presentatie niet over werd en wordt geluld, is de belachelijke vorm van dit Radio1 Journaal. Zo zijn er elk uur minstens 3 verslaggevers in het land te horen, meestal met onderwerpen, die geen hond interesseert en dan op een manier, alsof deze verslaggevers grote komieken zijn, wat ze uiteraard niet zijn, de ergste in z'n soort is wel top-idioot Marc-Robin Visscher. Kortom vijftiger jaren lol (wel van jaren 50 'kindergrap-niveau'), met onderwerpen, die niemand wenst, of: hoe jaag je luisteraars weg??? Dan nog de suffe muziekjes, waar ook al niemand op zit te wachten, minstens twee keer per uur. Dat wordt gedaan, omdat de luisteraar niet te lang achter elkaar naar 'serieuze onderwerpen' zou kunnen luisteren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! In werkelijkheid gaat het hier om een eis van bedrijven, die niet wensen, dat mensen zinnige onderwerpen horen, terwijl op BNR, meestal op hetzelfde moment, hun reclames worden uitgezonden!! 'Niet te lang naar serieuze onderwerpen kunnen luisteren': alsof de Radio1 luisteraars allen imbecielen zijn, ongelofelijk!!! Dan vreemd opkijken, dat de luistercijfers te laag zijn.......

Je kan er dan ook donder opzeggen, dat van den Berg de luistercijfers niet omhoog zal krijgen...... Daarnaast is het tekenend dat het programma dat van den Berg nu presenteert op Radio1, 'De Ochtend', een stuk minder luisteraars trekt, dan het eerdere programma met KRO presentator Sven Kockelman (weliswaar een hufter, maar wel een 100% kwalitatief veel beter interviewer, dan van den Berg!). In het huidige 'De Ochtend' werd de Radio1 'luistertrekker' Stanpunt NL geprogrammeerd en ondanks dat dit onderdeel nu over drie uur is uitgesmeerd, genereert het veel minder reacties, dan dit onderdeel voorheen in de middag uitlokte!!!

Terug naar het Radio1 Journaal: tijdens dit programma kan je ook kiezen om af te stemmen op BNR, waar een heel wat kundiger presentator zit dan van den Berg ooit zal zijn: de lullende hockeystick Tom van 't Hek en ondanks dat BNR een volle Telegraaf dochter is, krijg je daar wel nieuws te horen en heel wat meer dan op Radio1!!!

Zie ook:
'Protesten Hongkong krijgen veel media aandacht, terwijl protesten in landen die westers gezind zijn vaak worden genegeerd.....'

Voor meer berichten over Jurgen van den Berg, radio1, NPO, Sven Kockelman en/of Marc-Robin Visscher, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

2 opmerkingen: