Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 augustus 2015

Reactie Samsom op 'ganietinberoep'. Het beroep dat Kamp wil instellen tegen de beslissing van de rechter, dat Nederland meer moet doen tegen klimaatverandering....... AUW!!!

Eergisteren ontving ik een reactie, op het ondertekenen van een oproep aan Samsom, zich te verzetten tegen het beroep dat Kamp wil instellen (#GANIETINBEROEP*), tegen de beslissing van de rechter. De rechter stelde dat Nederland te weinig doet tegen de klimaatverandering en dat daarmee de plannen, zoals neergelegd in het energieakkoord (volledig) ontoereikend zijn. Waarbij de rechter de Nederlandse staat gelaste meer te doen, zo moet de Nederlandse staat in 2020 25% minder CO2 uitstoten, dan in het jaar 1990....

Hier de mail die ik 'van Samsom' (van z'n personeel) ontving:

Geachte heer, mevrouw,

Een van de belangrijkste redenen waarom ik ooit in een bootje van Greenpeace stapte en later de politiek in ging, is mijn vasteovertuiging dat wij als generatie de verantwoordelijkheid hebben om vooronze kinderen een leefbare aarde achter te laten. Klimaatverandering is
een van de grootste - misschien wel de grootste - bedreigingen voor hún toekomst en het is ónze verantwoordelijkheid om daar iets aan te doen.

Over alle aspecten van de uitspraak van de rechter zal door juristenvast nog veel gediscussieerd worden. Ik ga als politicus niet over die juridische kwesties. Ik voel me verantwoordelijk voor de aanpak van klimaatverandering. En eerlijk gezegd is de rechterlijke uitspraakdaarvoor totaal niet voldoende. Wie die uitspraak volgt zou de totale Nederlandse klimaatinspanningen met minder dan 1% vergroten. Dat is natuurlijk lang niet voldoende. We zullen veel meer moeten doen.

Dus los van de juridische vervolgprocedures, zal ik me inspannen om het Nederlandse en vooral ook het internationale klimaatbeleid te versterken. Het is immers een wereldwijd probleem en dat vraagt om een wereldwijde aanpak. Onze inzet is dus om een ambitieuzer klimaatakkoord te bereiken bij de grote klimaatconferentie in Parijs aan het eind van het jaar. Ik ben daarover optimistisch, want voor het eerst zien we nu ook China en Amerika belangrijke stappen zetten. En dat is hard nodig.

Onze eigen Nederlandse inspanningen moeten én kunnen intussen ook fors omhoog. Nederland kan een wereldspeler zijn op allerlei duurzame technologieën: offshore wind, groen gas, zonnedaken en elektrisch vervoer. Cruciaal in de strijd tegen klimaatverandering, en goed voor innovatie en economie. Na veel te lang talmen zetten we nu de eerste schuchtere stappen. Dat is nog maar het begin. Reken erop dat ik blijf strijden voor meer en grotere stappen. Ik wil mijn kinderen en hun hele generatie later recht in de ogen kunnen kijken.

Met vriendelijke groet,

Diederik Samsom

U heeft 't gelezen, de enorme PvdA oplichter Samsom, zegt niet eens dat hij zich zal verzetten, tegen de beslissing van Kamp, beroep in te stellen.....

Dat bootje van Greenpeace is reeds lang ter ziele*, de oplichter heeft de laatste jaren pas goed laten zien, waar hij en z'n neoliberale PvdA voor staan: lekker doorgaan met het naar de kloten helpen van het milieu en ondertussen zoals nu ook weer, naar de achterban, de kiezers en de rest van Nederland net doen of je begaan bent met het milieu... Zie alleen al het meer dan lamme energieakkoord, waar intussen de politieke volksverlakkers nog steeds volhouden dat 't een prima akkoord is en zich beroepen op het ondertekenen van dit akkoord, door milieuorganisaties. De suffe milieuorganisaties die tekenden, hebben spijt als haar op hun hoofd en de ondernemers die tekenden lachen zich dood: naar de buitenwacht klopt men zich als duurzaam op de borst, door te wijzen op het energieakkoord en verder doen ze zo goed als niets op duurzaam gebied, als ze al wat doen, is het vooral veel te weinig, precies zoals de politiek zich profileert!!!

Zie wat de natuur en dierenwelzijn betreft, het ongelofelijke wanbeleid van Mansveld en Dijkstra. De plezierjacht is allesbehalve verboden, wat de PvdA eerder beloofde. Er worden nog steeds kapitalen uitgegeven aan megastallen-subsidie, de beloofde scherpe controles op slachthuizen en diertransporten zijn nog steeds in de 'beloof fase'. Dijksma heeft net de boeren in Noord-Nederland toestemming gegeven om de muizenplaag met gif te bestrijden, een bestrijding die weliswaar aan allerlei eisen moet voldoen, maar ook daar zal men schijt hebben aan de regels, immers wie moet er controleren??? Het ministerie beloofde zelfs dat roofvogels geen vergiftigde muizen te pakken zullen krijgen. Hoe kan iemand garanderen, dat de muis die net is vergiftigd, niet de buitenlucht zal halen??? Al zou je al helemaal geen gif in moeten zetten op dit probleem, er zijn andere oplossingen, die maanden geleden bekend werden gemaakt. Dit bericht (gif tegen muizen) werd gisteren overigens gemeld, benieuwd of Vroege Vogels dit a.s. zondag zal berichten (Radio1). Dan nog de intensieve veehouderij, ook hier doet de PvdA niets tegen, terwijl niet alleen het dierenwelzijn hier ernstig wordt geschaad, maar ook de luchtkwaliteit er nog verder door achteruitgaat en niet alleen wat betreft de uitstoot van methaangas (sterkste gas wat betreft opwarming va de aarde) en ammoniak.... Zo zijn/worden er grote delen van het Amazonegebied gekapt, om daar genetisch gemanipuleerde soja te verbouwen voor onze enorme veestapel (een half miljard dieren wordt hier jaarlijks geslacht!!), om over de luchtvervuiling door gesleep met voedsel voor deze dieren en met de dieren zelf, of hun overblijfselen, nog maar te zwijgen..... Zou ik nog bijna vergeten, dat Dijksma en Mansveld toestemming gaven, om 'commerciële activiteiten' in (beschermde) natuurgebieden te ontwikkelen

Kortom alle praatjes van Samsom in zijn oplichtersmail, zijn zoals in het hiervoor gestelde: praatjes voor de 'bühne', zelf doet hij geen flikker!! Dan nog durven zeggen, dat hij als politicus juridisch niets kan beginnen: is Kamp rechter of minister? Alsof hij niet kan eisen van Kamp, geen beroep aan te tekenen. In feite zegt Samsom hier, dat alleen juristen over het klimaat gaan, de vuile leugenaar!! Nee, Samsom weigert Kamp zelfs maar onder druk te zetten, niet in beroep te gaan. Hoe durft de schoft z'n kinderen er nog bij te halen, nadat hij zijn invalide dochter godbetert durfde te misbruiken in een verkiezingscampagne, de smerige ploert!!! Terwijl hij tegelijkertijd geen stappen onderneemt, een leefbare wereld na te laten, niet voor zijn eigen kinderen en niet voor alle kinderen in Nederland en de rest van de wereld, zie het gevoerde beleid tot nu toe en de meer dan waardeloze plannen voor de toekomst!!!

Nederland bungelt bijna onderaan in de EU, als het gaat om de luchtkwaliteit. Wat heeft de PvdA gedaan voor verbetering van de luchtkwaliteit?? Zoals gezegd, geen ene flikker! De maximumsnelheid is verhoogd, zonder dat de PvdA zich hiertegen verzette, zelfs de verhoging op 80 km. zones naar 100 km/u., zones nabij woonwijken, kregen het akkoord van de PvdA..... Of wat dacht u van de nieuwe kolencentrales, totaal overbodig voor onze energievoorziening, maar voor de export van stroom, waarvoor de Nederlandse luchtkwaliteit en het milieu nog verder worden verziekt. Voor die kolencentrales in Groningen, is koelwater nodig, dat wordt geloosd op de Waddenzee, waarmee het kwetsbare ecosysteem daar nog verder wordt bedreigd....... Groningen? Oh ja, de gaswinning, ook daar speelt de PvdA een hele smerige rol, met de mond belijden, dat ze zo begaan zijn met de Groningers, die getroffen zijn door de aardgasbevingen. In de praktijk was de partij te lamlendig, om van Kamp te eisen, dat de gaswinning teruggebracht moet worden op het niveau, dat de voormalig directeur van het Staatstoezicht op de Mijnen, Jan de Jong als verantwoord zag en ziet, een gaswinning van maximaal 21 miljard kubieke meter per jaar....** Vergeet niet, dat de PvdA zelfs geen protest aantekende, toen Kamp een paar jaar geleden, de gaswinning verhoogde..... Om nog maar te zwijgen op de veel te geringe inzet op echte duurzame energie, zoals de rechter ook vaststelde. Samsom durft zelfs die rechter de les te lezen en gaat zover, dat hij de rechter verwijt, een veel te lage eis te hebben neergelegd....... ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt deze driedubbel doorgedraaide valse oplichter het gore lef vandaan????

Gesproken over die Waddenzee: na de toestemming voor gaswinning vanonder de Waddenzee, gaf de PvdA toestemming voor zoutwinning (aan Frysia) onder de Waddenzee, zo weet men zeker, dat de bodem onder de Waddenzee zal dalen, waardoor de hele Waddenzee zou kunnen verdwijnen, hoe is het godverdomme mogelijk! Hier spelen beide PvdA hufters, die staatssecretaris mogen spelen, Dijksma en Mansveld, beiden alweer een 'mooie rol.......' Mensen er is nog veel meer te bedenken, waar de PvdA volledig nalatig is op gebied van duurzaamheid, klimaatverandering, dierenwelzijn en natuurbehoud. Met deze mail maakt Samsom ten overvloede nog eens duidelijk wat hij is en wat hij waard is: een smerige volksverlakker, die tuk is op macht en geen knip voor z'n bedriegersneus waard is!!!


Mensen teken a.u.b. ook de actie #GANIETINBEROEP van Milieudefensie, en zegt het voort!

* Samsom is 'deskundige' op het gebied van kernenergie. Een paar maanden voor de nucleaire ramp in Fukushima, stelde Samsom, na fanatiek tegen kernenergie te zijn geweest, dat hij wel voor kernenergie was. Na de ramp van Fukushima, stelde deze draaikont plotsklaps weer volledig tegen kernenergie te zijn.......

**  De Jong werd door Kamp niet voor niets vervangen, door oud topman van Shell, Harry van der Meijden.

Voor meer berichten over het energieakkoord, luchtvervuiling, klimaatverandering, autorijden, maximum snelheid, Waddenzee, gaswinning, Staatstoezicht op de Mijnen, Jan de Jong, Samsom, Kamp, Dijksma, Wilma Mansveld en/of Fukushima, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten