Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 augustus 2015

Noordanus (PvdA burgemeester Tilburg), drugsoverlast is te wijten aan de koffieshops........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Tilburgse PvdA regent en ordinair volksverlakker, 'burgemeester' Noordanus, was gistermorgen te gast op Radio1, waar hij duidelijk blijk gaf, te zijn aangestoken door het Opstelten-virus, dus ongelofelijk veel uh's en uiterst dom gelul, gelardeerd met leugens...... Ruimen lijkt me nog de laatste mogelijkheid, voor deze enorme flapdrol.

Met veel uh's betoogde klotenklapper Noord-anus, dat het gedoogbeleid heeft geleid tot het grote aantal drugslaboratoria en 'cannabis kwekerijen'. Dat heeft alles met de koffieshops te maken, aldus deze PvdA klotenklapper, alsof de koffieshop eigenaren zich massaal op de harddrugs hebben gestort..... Het tegendeel is natuurlijk waar, zoals u weet. Door het Nederlandse toestaan van koffieshops hadden wij jarenlang, vergeleken met ons omringende landen, praktisch geen last van grote problemen met heroïne en andere zware harddrugs (uiteraard uitgezonderd alcohol, dat nog steeds verreweg de kroon spant, als het om directe en indirecte schade gaat). Juist met het beleid van het VVD drugsmaffia lobbyisten stel Opstelten en Teeven, kreeg de georganiseerde misdaad vat op de Nederlandse markt, terwijl Nederland eerder vooral (vanwege de ligging) een doorvoer en productiefunctie had. De belachelijke VVD hufter van der Steur, heeft intussen 'het maffialobby stokje' van Opstelten overgenomen....... .

Met het verbod nog langer softdrugs te verkopen aan buitenlanders, haalden Opstelten en Teeven de drugsmaffia op de Nederlandse straten: eerst in de grensstreek en daarna redelijk vlot in het hele land, was en is een overvloed aan harddrugs te krijgen, drugs als XTC en amfetamine...... Iets waar Opstelten en Teeven voor waren gewaarschuwd.............

Noordanus? Een topidioot en rijp voor het privé bejaardentehuis (die zijn er nog zat, leve de klassenmaatschappij!).........

Voor meer berichten met/voor Noordanus, softdrugs, harddrugs, 'alcohol en drugs', XTC, amfetamine, weedpas, Opstelten en/of van der Steur, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten