Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 augustus 2015

Defensie top vloog er 3,3 miljoen euro aan belastinggeld door in de business class........ En daarna zeuren over een tekort aan kogels.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Defensie dat zo klaagt over te weinig geld, weet wel hoe ze dat geld er in een noodtempo doorheen kunnen jagen: na vele miljoenen die verdwenen in onzalige IT projecten, maakte deBeurs.nl gisteren bekend, dat de topgraaiers van dit ministerie er in 2014 maar liefst 3,3 miljoen euro doorheen jaagden met business class vliegreizen. Volgens Defensie is dat nodig, zodat de topgraaiers hun huiswerk kunnen doen: zich met champagne vol laten lopen en stewards (v/m) aan boord seksueel intimideren.......

Het is trouwens de hoogste tijd, dat een onafhankelijke accountant de stofkam door de boeken van Defensie haalt, gegarandeerd, dat er de laatste jaren heel wat meer geld is verdwenen, dan die miljoenen in mislukte IT projecten........

Zeg nog even wat anders: moet die Middendorp niet met pijlspoed een trap onder z'n vieze reet hebben?? Deze commandant 'der strijdkrachten' (ha! ha! ha!), bemoeit zich te onpas en te onpas met de politiek.... Uiterst gevaarlijk als zo'n hoge militair zich tegen de politiek aan bemoeit, voor je het weet heb je een staatsgreep, zeker als het hem nog verder in z'n arrogante psychopathische bol slaat!!!

Voor meer berichten over/met defensie, misstanden bij Defensie, geweld binnen het leger, Middendorp en/of Hennis-Plasschaert, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten