Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 augustus 2015

Rotterdamse woningcorporatie geeft wanpresterende top 1,1 miljoen euro mee!!!

De Rotterdamse woningcorporatie Havensteder, heeft vorig jaar bij een reconstructie uh reorganisatie, voor 6 topgraaiers van deze corporatie een ontslagvergoeding van 1,1 miljoen euro neergeteld........ Het hoogste bedrag, dat werd uitbetaald aan een manager, was €302.000,--.......

Bij de reorganisatie van Havensteder, dat door het voornoemde top-getriefel naar de rand van de afgrond werd geleid (vandaar die beloning, snapt u??), verdwijnen maar liefst 100 voltijdbanen........ U vraagt hoe hoog de vergoeding is voor die 100 mensen?? ha! ha! ha! ha! Die mogen blij zijn, als ze één maandsalaris meekrijgen!!

Hoe is 't godverdomme mogelijk??? Je helpt een bedrijf naar de kloten en dan krijg je nog eens een vette bonus mee, ondanks dat door jouw gekloot 100 mensen aan de kant komen te staan....... Nou ja, 'hoe is het mogelijk?', dit is eerder gebruikelijk dan een uitzondering, dat wordt wel bewezen met het grote aantal gevallen, waarbij de top met monsterlijke bedragen vertrekt, terwijl ze het bedrijf naar de kloten hielpen, of zo goed als naar de kloten hielpen........

Ben trouwens benieuwd, of met die 6 topgraaiers, de hele top is vertrokken, het zal me niet eens verbazen, als er nog één of twee topgraaiers blijven zitten!!!

Voor meer berichten over/met topsalarissen, bonussen, ontslagvergoeding, woningbouwverenigingen (zo noem ik woningcorporaties nog steeds...) en/of werkloosheid, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten