Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 22 augustus 2015

Bernard Hammelburg met 5 km/u. toch nog gierend uit de Reagan bocht........

Gistermiddag was ik even in de keuken bezig, de radio op BNR, waar BNR's koekwous Hammelburg op de praatstoel zat. Ach je bent bezig en dan wil het .e.e.a. wel eens langs je heen gaan. Het gesprek ging over Obama en wat de BNR oliebol van diens presidentschap vond. De naam Reagan viel, daar werd onmiddellijk m'n aandacht door getrokken, zoals u zult begrijpen. Reagan, u weet wel de mislukte Hollywood koeienjongen, die eenzelfde 'passie' aan de dag legde, toen hij (hoe was 't godverdomme mogelijk!) president mocht spelen, dit wel na een staatsgreep, die via stiekeme afspraken met Iran en wapenleveranties aan dat land werd gepleegd....... Iets dat Hammelburg nog steeds afdoet als geruchten, terwijl er bewijs ligt van ongeveer een meter dik (als het al niet veel meer is!), ach ja, Hammelburg draagt de positieve VS propaganda (veelal geschiedvervalsing van de eerste orde), met grote graagte uit!

En ja hoor, daar zei flapdrol Hammelburg 't keihard: "Reagan was een goede president..." ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoewel Hammelburg daaraan voorafgaand opmerkte, dat Reagan niets had met buitenlandse politiek, maar ja, daar had hij z'n adviseurs voor........ Reagan een goede president? Ten eerste al, zoals eerder geschreven, de smerige manier waarop hij het presidentschap verkreeg. Dan nog zijn rampzalige beleid, waarmee hij de VS aan de rand van de afgrond bracht. De VS had al een groot deel van de bevolking dat straatarm en kansloos was, dat deel werd onder Reagan een keer zo groot!! Of de totaal illegale acties in het buitenland, de militaire invallen, waarbij zelfs een democratisch gekozen regering letterlijk door de VS werd vervangen, door een dictatuur, die pro VS was..... Nee, geweldige vent die Reagan!! Of de levering van wapens aan de Taliban, alleen maar om Rusland dwars te zitten. Daarmee maakte Reagan 'gemene zaak' met religieuze fanaten.

Figuren als Hammelburg prijzen Reagan ook om zijn overwinning in de Koude Oorlog op de Sovjets, terwijl het Sovjetsysteem al in de 70er jaren op haar grondvesten wankelde, iets dat overigens bekend was in het Pentagon en bij organisaties als de CIA....... Wat de idioot Reagan wel voor elkaar kreeg was het eerder genoemde bijna faillissement van de VS, waar zoals gezegd de burgers in de VS en dan m.n. de grote onderlaag het slachtoffer was!! Wat dacht u verder van de geweldige prestatie van het mijnen leggen in de havens van Nicaragua, waarvoor de VS zelfs werd veroordeeld door het Internationaal Gerechtshof. Zo is de VS tot nu toe het enige 'land' dat wegens terrorisme werd veroordeeld (natuurlijk zonder enige consequentie, de VS zegde na die veroordeling, de deelneming aan dit gerechtshof op...)....

Dan heb ik nog niet gesproken over de enorme hoeveelheden cocaïne en andere drugs, die door de VS overheid, middels 'undercover' acties, de VS werden binnengebracht en daar op straat werden verkocht....... Het toppunt van dit willens en wetens drugs op de markt brengen, door de overheid, kwam onder Reagan tot grote bloei!! Terwijl onder zijn bewind, de gevangenissen vol stroomden met (gekleurde) drugsgebruikers, die door undercover dealers werden ingerekend........

Nee, 'echt een geweldige president' die Reagan en een enorme opgeblazen nitwit oliebol, die Hammelburg!!!

Voor meer berichten over/met Hammelburg, Reagan, Nicaragua, Oliver North, Iran-Contra-Affaire, Internationaal Gerechtshof, CIA en/of koude oorlog, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten