Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 28 augustus 2015

Martin van Rijn belooft alweer vergulde PGB bergen..........

Hoorde gisteren de zwaar wanpresterend PvdA oplichter Martin 'die vrouw' van Rijn, over de problemen in het slopende PGB (persoonsgebonden budget) debacle, dat hij zelf heeft veroorzaakt. 'Als we de PGB's overeind willen houden, fraudebestendig, moet er hervormd worden', aldus de inhumane, mislukte koekenbakker. Van die 'fraude' bleef weinig over, nadat men dit onderzocht, de regels waren zo ingewikkeld, dat het niet anders kon, dan dat er fouten gemaakt zouden worden.........

Zonder de zaak eerst eens grondig te onderzoeken, voerde van Rijn geheel 'autistisch' hervormingen door, die tot de voorgaande en huidige grote ellende hebben geleid, wat betreft het PGB, zowel bij de houders als de hulpverleners. Het was maar goed, dat de verslaggever niet aan van Rijn vroeg, of die problemen nu zijn opgelost, want dat zijn ze nog steeds niet, hoewel van Rijn al 10 keer beloofde dat de ellende binnen de kortste keren geklaard zouden zijn.

Waar van Rijn wel naar gevraagd werd, waren de nieuwe 'hervormingen' van de PGB's per 1 januari a.s. en of dat wel goed zou gaan. Nou van Rijn vertelde dat iedereen z'n uiterste best doet en dat dit dus geen probleem zou moeten zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! De instanties die e.e.a voor elkaar moeten krijgen, hebben al aangegeven dat ze dit werk onmogelijk voor 1 januari a.s. geklaard kunnen hebben......... Kortom van Rijn lult alweer uit z'n nek!!!

Zie ook: 'Ombudsman van Zutphen met 'vernietigend' rapport over 'PGB dossier.........'

Voor meer berichten met van Rijn, of over het persoonsgebonden budget, klik op het betreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten