Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 augustus 2015

Anne Mulder (VVD): 'geld is niet gratis' en andere 'wijsheden...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Lid van de Tweede Kamerfractie bij de georganiseerde misdadigersbende VVD, onderknuppel en inhumaan leeghoofd Anne Mulder, heeft zich gisteren laten strikken voor het laatste deel van Standpunt NL op Radio1 (voor 11.30 u.). De stelling was, met een vette knipoog en veel gemaakt gegrinnik van de lulligste presentator van Radio1 (ere wie ere toekomt) Jurgen van den Berg, dat er een basisinkomen moet worden ingevoerd in ons land. Nu, dan ben je bij de fraudeurs en oplichters van de VVD 'aan de juiste deur', zoals u begrijpt! Neen, neen, driewerf neen!! 'Geld is niet gratis', dat geeft de VVD liever uit aan alle bedrijven waar men in die partij voor lobbyt, of dat nu Lockheed Martin is (van het waardeloze, peperdure straalvliegtuigje JSF), of ik noem maar een dwarsstraat harddrugs fabrikant Heineken, de VVD politici staan paraat, met een zak belastinggeld!!

Op de vraag van onbenul van den Berg, of het dan niet fijn is, dat iemand die 80 uur per week werkt (ik neem aan dat van den Berg zichzelf bedoelde... ha! ha! ha!), met duizend euro extra, niet wat minder kan werken, reageerde blub-blub hersencel Mulder furieus, dat mensen niet minder moeten werken...... ha! ha! ha! ha! volgens mij was Mulder de draad kwijt, daar mensen die echt 80 uur per week werken, binnen 10 jaar totaal opgebrand zijn en dan zichzelf, maar zeker de neoliberale maatschappij van de VVD, tot grote last zijn!!!

Uit proeven in Canada blijkt, dat een proef met een basisinkomen er voor zorgde, dat daklozen een huis betrokken en zelfs weer aan het werk kwamen!!! Niets van waar volgens Mulder, al durfde hij dat niet keihard te zeggen...... Nergens ter wereld bestaat een basisinkomen, zo ging de neoliberale hufter de Canadese proef uit de weg...... Nee, Anne Mulder vaart blind op het CPB, u weet wel het instituut dat het altijd bij het verkeerde eind heeft..... ha! ha! ha! ha! Het CPB heeft becijferd dat het miljarden gaat kosten (met hele vreemde aannames)....

Bij herhaling kwam Mulder met het stokpaardje dat werken belangrijk is, de enorme idioot denkt namelijk werkelijk, dat je van € 1.000,-- in de maand kan rondkomen in 'het Nederland' van anno 2015..... ha! ha! ha! ha! ha! Oh ja, die € 1.000,-- was het voorstel van een paar Nederlandse gemeenten. Zoals gezegd: "Werk is belangrijk....", zo stelde Mulder héééél interessant meermaals, je vraagt je dan werkelijk af wat Rutte 1 en 2 (zoals Balkenende 4) hebben gedaan, de werkloosheid is intussen opgelopen tot de record hoeveelheid van dik meer dan 1 miljoen werklozen, het echte cijfer!!

Mulder durfde zelfs de verzorgingsstaat te noemen, als een zaligmakende maatschappij, die dan wel vaarwel gezegd kan worden....... Terwijl juist de VVD de partij is, die deze verzorgingsstaat zo snel mogelijk ten grave wil dragen en daar i.d.d al hard mee bezig is....

Het grofst werd Mulder wel, toen hij keihard loog over het Rotterdamse kassenproject (van neoliberaal PvdA wethouder Florijn) dat niet rond zou zijn gekomen, doordat werklozen 'te belabberd' waren om te werken in het Westland (in de kassen). Die werklozen waren verplicht mee te doen, maar de tuinders in het Westland wilden deze mensen niet het minimumloon betalen, Polen en andere Oost-Europeanen worden nog steeds fiks uitgenomen in het Westland!!! De smerige oplichter!!!

Uiteindelijk zei superflapdrol van den Berg nog, dat het CPB zich nooit voor het karretje van een ander laat spannen, daarmee een poging doend het CPB als onafhankelijk neer te zetten....... Alsof de cijfers en voorspellingen van het CPB, niet vooral ten dienste zijn van het regerende kabinet plus de ondernemers, ofwel het 'verneoliberaliseren' van Nederland Of de CPB cijfers en voorspellingen ook maar enigszins serieus moeten worden genomen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze mislukte zakjesplakker moet straks het Radio1 Journaal gaan presenteren* en daarmee ook nog eens de luistercijfers opkrikken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Voor positieve luistercijfers t.b.v. het Radio1 Journaal, raad ik vooral het CBS als onderzoeker aan, dat cijferinstituut maakt van stront nog goud!!!

* Zie: 'Jurgen van den Berg gaat het Radio1 Journaal presenteren, met hem zullen de luistercijfers omhoog gaan........... ha! ha! ha! ha! ha!'

Zie ook: 'Alfred Kleinknecht tegen basisinkomen, hij ziet liever hééééél vééééél banen tegen het minimumloon........'

Voor meer berichten over/met Anne Mulder, CPB, Florijn, kassen, uitbuiting, slavenarbeid, Oost-Europeanen, Polen, Westland, Jurgen van den Berg en/of luistercijfers, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten