Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 22 augustus 2015

Terrorist, een bekende van een aantal geheime diensten, overmeesterd in Thalys.........

Gisteravond werd een terrorist overmeesterd in de Thalys. De man van Marokkaanse afkomst, een 'oud-Syrië ganger', stapte in België op de trein van Amsterdam naar Parijs. Hij was bewapend met een kalasjnikov, een pistool en een mes, nadat hij het eerste schot had gelost, werd hij overmeesterd door 4 mensen, waaronder 2 militairen uit de VS.

Opvallend: vanmorgen werd gemeld, dat deze man, bekend was bij diverse geheime diensten, zowel in Nederland, België, als Frankrijk. Geheime diensten die er kapitalen aan budget bijkregen, na de aanval op Charlie Hebdo. En toch, voor de zoveelste keer, kan zo'n man, 'die men in de gaten hield', (bijna) een aanslag plegen.......

De verantwoordelijk Belgische minister durfde glashard te zeggen, dat de man weliswaar bekend was, maar 'er kan altijd iets misgaan als iemand met een kalasjnikov rondloopt.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hij had beter kunnen zeggen: "Als er geheime diensten in het spel zijn, gaat er praktisch altijd wel 'iets' mis!!"

De hoogste tijd, dat geheime diensten zich onderwerpen aan de democratische gang van zaken, waardoor deze diensten eindelijk kunnen worden doorgelicht en er een fiks aantal wanpresterende flapdrollen op straat kunnen worden geschopt. Bespaart meteen een hele bak belastinggeld!! Al vind ik zelf, dat we helemaal zonder geheime diensten kunnen, dat werk kan de politie net zo goed doen!!

Voor meer berichten over/met jihadstrijders, Charlie Hebdo, religieus radicalisme, geheime dienst, AIVD en/of MIVD, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten