Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 augustus 2015

Weer ongewapende gekleurde tiener doodgeschoten door fascistenpolitie van de VS........

Gistermorgen in het Radio1 nieuws van 11.00 u. het bericht, dat de politie van Arlington (VS) een ongewapende gekleurde jongen van 19 doodschoot, omdat deze op de vlucht sloeg voor de politie...... Dat was dan ook het eerste verweer van de plaatselijke politie daar..... Godverdomme als ik gekleurd was en in de VS woonde, zou ik me ook uit de voeten maken, als de fascistische politie me probeerde aan te houden, want dat 't daarna fout voor je afloopt, dodelijk of niet, is zeker........

Wanneer staat er iemand op in ons land, die eist dat alle verdragen op juridisch gebied met de VS voorlopig maar eens in de koelkast moeten, tot daar werkelijk iets ten goede verandert....... Neem het 'plea bargain', dus zeggen dat je iets gedaan hebt, ook al is dat niet zo, daar je anders zeker weet, dat je voor veel meer jaren de gevangenis ingaat..... Een 'land' waar de barbaarse doodstraf nog wordt uitgevoerd.... Een land waar politici van één van de grote politieke partijen, de republikeinen durven te zeggen, dat voedselbonnen voor de armen uit den boze zijn, daar ze mensen 'lui maken...' Tot slot een land, waar het leven van de gekleurde medeburgers niets waard is en waar men optreedt tegen deze bevolkingsgroep, als waren het beesten, zoals ook dit geval weer eens aantoont, een bevolkingsgroep 'die het verdient' vermoord te worden door de politie...... Hoe kan Nederland godverdomme nog mensen uitleveren aan zo'n uiterst inhumne, racistische politiestaat??????

Ik zeg het nog maar eens: boycot producten uit de VS en ga niet met vakantie naar die racistische (en fascistische) politiestaat!!

Zie ook: 'Honderdtwintig ongewapende VS burgers vermoord door politie in 2015.......'

Voor meer berichten over de VS, plea bargain, doodstraf, uitlevering, moord, racisme en/of discriminatie (bij de laatste drie, vindt u ook 'wat' berichten over Nederland, waar de VS, door veel neoliberale politici, als groot voorbeeld wordt gezien...), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten