Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 augustus 2015

Gerard Bouman (Nationale Politie) wil politiestaat..............

Gisteren berichtte ik al over de opperfluiter van Nederland, de zwaar disfunctionerende hufter Bouman, van de Nationale Politie. Gisteravond las ik op het Blog van Stan van Houcke een ingezonden bericht van een niet nader genoemde schrijver. De schrijver waarschuwde voor het opperhoofd met de koperen fluit Bouma, daar deze telkens weer de media haalt met uiterst waanzinnige uitspraken, waar ik er eerlijk gezegd een paar van heb gemist.

Op 3 november 2014 pleitte Bouma ervoor, dat politieagenten altijd hun pistool bij zich zouden moeten hebben, ook buiten diensttijd, dit vanwege de 'terreurdreiging...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als je terreur in de straten en huizen wilt, moet je dat vooral doen!!

Op 5 maart jl. stelde Bouman, dat hij aparte wetgeving wil voor politieagenten. Dus geen berechting meer onder het normale strafrecht, maar met inachtneming van speciale regels voor politieagenten. Het is volgens B. (je zou bijna een balk over z'n ogen moeten laten zien op de foto's van z'n psychopatenkop) onterecht dat het strafrecht geen onderscheid maakt tussen de agent die uit 'veiligheidsoverwegingen' geweld gebruikt (ha! ha! ha!), of geweld dat de eerste beste crimineel gebruikt....... Vorig jaar waren er maar liefst 158 schietincidenten, waarbij zoals u weet slachtoffers vielen, die niet eens gewapend waren.... B. zei hier verder over, dat er voor de vervolging van agenten toegesneden wetgeving nodig is, toegespitst op de bijzondere bevoegdheden van de agent...... U hoeft natuurlijk niet te vragen, hoe Bouman die wetgeving in gedachten heeft.......

Op 11 maart jl. weigerde Bouman in het Kamergebouw z'n pistool af te geven, toen hij daar was voor een bijeenkomst en hij ging dan ook uit protest onverrichter zake terug....... Hoe bedoelt u, Bouman is geen psychopatische autocratische hufter????

Op 11 mei j. durfde de arrogante psychopaat Bouman, na kritiek op de Nationale Politie, te zeggen, dat als er iemand is, die beter is dan hij, hij plaats zal maken........ ha! ha! ha! ha! Dus Bouman heeft de vorming van de nationale Politie in de stront laten lopen en als er iemand is, die dat beter kan, moet die de koperen fluit maar van hem overnemen!!

Op 22 juli jl. waarschuwde Bouman voor 'emotionele valkuilen', dit n.a.v. het vonnis, waarbij een agent werd veroordeeld tot twee jaar cel, vanwege het totaal onverantwoord schieten van die agent, waarbij een man, die naast een verdachte in een auto zat, werd doodgeschoten*. Dit maakte volgens Bouman heftige emoties los, bij de politie. "Het voedt bij velen de frustraties over gebrek aan erkenning en over het vertekende beeld dat (sociale) media al te vaak van ons werk en onze mentaliteit schetsen”, aldus Bouman.... In feite zegt Bouman hier, dat het vonnis een schande was en dat de manier waarop men in de 'sociale media' bericht over de politie, volkomen buiten de werkelijkheid staat...... Met andere woorden: die sociale media moeten positief over de politie berichten en alle kritische berichten over de politie zijn leugens......... Dan kritiek maar verbieden, toch Bouman??? Wat betreft de mentaliteit van Bouman, weten we intussen zoveel, dat we die als uiterst gevaarlijk kunnen betitelen!!

Op 3 augustus jl. schreef Bouman in een brief aan van der Steur, dat hij niet blij is met de nieuwe EU wetgeving, waarin de verdachten binnenkort het recht hebben, pas mee te werken aan een verhoor, als zijn/haar advocaat daarbij aanwezig is. Volgens B. zal dit leiden tot minder strafvervolging......... Alweer: de politie die haar werk niet goed uitvoert, moet beschermd worden tegen advocaten, die de verdachte (meestal een leek) wijst op de valkuilen in een verhoor, waarmee deze onterecht veroordeeld zou kunnen worden. Zoals we weten, gebeurt dit nog al eens en dat wil Bouman vooral zo houden!!

Het is als bij het bericht dat ik gisteren plaatste, waarin Bouman min of meer stelde, in het vervolg dure advocaten in te huren, voor doodschietende of wurgende agenten....** Een dure advocaat, i.p.v. zijn personeel eindelijk eens goed op te leiden, zodat ze niet meteen verwurging gebruiken, om een verdachte in bedwang te houden, of zelfs hun pistool pakken, terwijl dat vaak niet nodig is en mochten ze dat toch doen omdat het echt niet anders kan, een verdachte in het been, in plaats van de borst of het hoofd schieten..........

Onder andere een reactie van Sonja n.a.v. het bericht op het blog van van Houcke (let op u kan via de 'links' met 'cookies' worden geconfronteerd, daar moet ik u sinds kort voor waarschuwen),
Sonja heeft een nieuwe reactie op je bericht "Gerard Bouman's Politiestaat" achtergelaten: Gisteren: politie schietend op vol terras, schiet onschuldige omstander in been. 
Gisteren bij een ander 'incident': Politie schiet verwarde man in been tijdens aanhouding in Badhoevedorp

Kortom Bouman wil eigenlijk een politiestaat maken van Nederland, dat ben ik helemaal met de schrijver eens!

* Zie: 'Agent veroordeeld tot 2 jaar cel, wegens doodslag, onterechte hysterie alom...............'

** Zie: 'Bouman: i.p.v. betere training van agenten, wil dit opperhoofd van de Nationale Politie dure advocaten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over Bouman, politie-inzet, politie, schietoefening, wapenbezit, etnisch profileren, discriminatie, Mitch Henriquez, Mike Stok en/of geweld, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Excuus voor een klein deel van de 'lay-out', na een paar pogingen gestopt met correcties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten