Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 augustus 2015

Game 'verslaving' een grote zorg voor het Trimbos-instituut...........

Afgelopen maandag hing het Trimbos-instituut weer eens aan de alarmbel, dit keer over 'game verslaving....' Het grote gevaar van 'game verslaving', is o.a. dat jongeren zich isoleren en/of hun opleiding verwaarlozen...... Trimbos zou beter moeten weten wanneer wel en niet het woord verslaving te gebruiken en dat is in dit geval volkomen onterecht, immers die jongeren krijgen niet te maken met grote afkickverschijnselen, die bijvoorbeeld heroïne of alcohol verslaafden ondergaan, als zij stoppen met het gebruik.

Op diezelfde maandag was pleisterplakker Jan Willem Poot van 'Ýes We Can Clinics' (YWCC ha! ha! ha!) te horen op Radio1 (rond 15.49 u.). Deze slimme flapdrol, die een leuke stuiver verdient aan totaal verkeerd overheidsbeleid en de ellende van anderen, vertelde al vrij vlot, dat het eigenlijk altijd gaat om jongeren met 'onderliggende geestelijke problematiek'. Inderdaad, deze mensen hebben geestelijke problemen en kunnen daarom gedrag vertonen, dat niet in de smaak valt bij de omgeving...... Vandaar dat het ook zo schandalig is, dat juist op de GGZ zoveel is bezuinigd, door VVD psychopaat Schippers en haar PvdA onderknuppel Martin 'die vrouw' van Rijn!!

Het wordt de hoogste tijd, dat Trimbos zich eindelijk eens flink pissig maakt op de politiek en het desastreuze GGZ beleid van Rutte 2 en dit afbraakbeleid van Schippers en van Rijn openlijk afbrandt (dat zal dit instituut niet doen, daar het betaald wordt door de overheid). Bovendien zou het Trimbos-instituut de Kamer en de media moeten platlopen met de eis, dat reclame maken voor de uiterst verslavende harddrug alcohol, eindelijk wordt verboden!!

Als VVD en PvdA (en mede verantwoordelijken D66, 'Christen'Unie en SGP) doorgaan met het bagatelliseren van geestelijke nood en niet de belachelijke, inhumane bezuinigingen op de GGZ zorg terugdraaien, zullen zaken als 'game verslaving' de koppen in de media blijven halen. Als dat niet gebeurt, zullen bovendien figuren als Poot grote bedragen belastinggeld binnen blijven graaien, alleen maar om de symptomen van falend beleid tegen te gaan, i.p.v. de oorzaak aan te pakken..........

Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!

Zie ook: 'Martin van Rijn over jeugdzorg: vrije keus voor die zorg is gegarandeerd....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Zwerfjongeren boot tijdens Gay Pride.........'

Voor meer berichten over GGZ, jeugdzorg, verslaving, harddrugs, alcoholisme, heroïne, Trimbos-instituut, alcoholreclame, Schippers en/of Martin van Rijn, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten