Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 augustus 2015

Femke de Vries, disfunctionerend ex-directielid DNB, volgt bestuurder Kockeltoren op bij AFM en krijgt een salaris van ver boven de afspraak in de normering topinkomens ....

Bij de AFM, een flink disfunctionerend toezichtsorgaan, volgt Femke de Vries per 1 oktober a.s. Theodor Kockelkoren op, in het bestuur van deze toezichthouder. Sinds maart jl. is de Vries 'bijzonder hoogleraar Toezicht aan de Rijksuniversiteit Groningen, daarvoor heeft ze aardig wat jaren 'haar sporen verdiend' als disfunctionerend directeur bij DNB (De Nederlandse Bank). Daar speelde ze, o.a. als toezichthouder en divisiedirecteur, een belangrijke rol bij de 'cultuurverandering in het toezicht van DNB........ ha! ha! ha! ha! ha! Geweldig hè, eerst de boel door wanbeleid en geen toezicht naar de kloten helpen bij DNB en dan met een dubbele pet de 'cultuur veranderen....' Dit alles was geen reden om de normering topinkomens voor haar (negatief) niet in acht te nemen en haar een inkomen van bijvoorbeeld € 50.000,-- per jaar te betalen, nee, die normering werd voor haar positief losgelaten (door de PvdA oplichters en zwaar disfunctionerende ministers Plasterk en Dijsselbloem goedgekeurd) en zo mag deze prutser zelfs bijna € 50.000,-- per jaar meer verdienen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Theodor Kockelkoren is dubbel genaaid door zijn AFM collega's: hij verving de zieke en later overleden Ronald Gerritse als (interim) CEO voor AFM, waarna hij bij de aanstelling van de vervanger voor Gerritse werd gepasseerd door Merel van Vroonhoven, aldus DeOndernemer.nl. Van Vroonhoven is nog zo'n geweldige keus: een uitgepoepte topgraaier van de 'geweldig functionerende' NS, zij speelde o.a. een geweldige rol in het Fyra debacle...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In de top van de AFM, zit sinds kort ook de neoliberale GroenLinks uh, AsgrauwRechts kloot Rosenmöller, hij stak de loftrompet over de Vries......... Een nitwit die een andere nitwit roemt!

Het is duidelijk: De VVD en PvdA willen een nog lammer AFM, dan we al hadden en daar mag 'best wat extra' voor worden betaald!!!!

Voor meer berichten over de AFM, Merel van Vroonhoven, normering topinkomens, topinkomens, Nederlandse bank, NS, Fyra trein, Fyra-enquête en/of Paul Rosenmöller, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten