Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 augustus 2015

WNL lul lult lullig eind in de lucht...........AAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Had zaterdagmiddag tijdens het schrijven na Argos (waar veel dom gelul te horen was o.l.v. de grootste nitwit en namaak journalist Max van Weezel, maar dat terzijde..), de radio op Radio1 laten staan. Daar volgde een ongelofelijk dom Telegraaf programma, door één van de publieke omroepen van de Telegrof, WNL* , waar men politici uitnodigt die in het gebaande rechtse pad passen.

Onder andere Arnold Karskens en van Klaveren van VNL ('afscheiding' van PVV) , beklaagden zich daar over het grote aantal asielzoekers en dat 't zo echt niet anders kan, we hebben immers 'al vier miljoen vluchtelingen/asielzoekers opgenomen' (let op hè: men wil sinds enige tijd een strikte scheiding tussen die twee....). Karskens laat sinds enige tijd zien, dat hij uit het juiste rechts neoliberale hout is gesneden en roeptoetert wat af over gelukszoekers..... Daarover in een komend bericht meer.

Een onderdeel is blijkbaar het bespreken van de kranten, 'geheel origineel' dus..... Een knuppellul die werd aangekondigd als 'media deskundige', ene Mark Koster, besprak zo rond 16.42 u. wat berichten. Het begon ermee, dat hij meesmuilend opmerkte, dat er weer twee 'Amerikanen' de Europeanen hadden moeten redden, hij doelde hier op de vier mannen, die de bewapende man in de Thalys naar Parijs overmeesterden. Uiteraard was de rechtse hufter Koster blij, want ja die 'Amerikanen' zijn zo geweldig, maakt niet uit wat ze doen: illegaal oorlog voeren? De Telegraaf applaudisseert aan de kant, ook al vielen daar meer dan één miljoen doden, het kan de pret niet drukken!! Of het opzetten van een opstand en een staatsgreep door de VS in Oekraïne, middels 4 miljard dollar en hand en spandiensten, de Telegraaf lult er niet eens over en roept samen met van Baalen 'houzee!' voor de corrupte, door neonazi's gecontroleerde junta van Porosjenko!!!

Terug naar m'n verhaal (wat 'n ouwehoer hè, die Azijnzeikerd?!!): Dus twee 'Amerikanen' hadden de terrorist in de Thalys overmeesterd, want daar draaide het om, zoals u wellicht al had geraden. Dit lepelde de flapdrol rond 16.42 op, bijna 24 uur later.... Het was zaterdagmorgen om 8.00 u. al op datzelfde Radio1 te horen, dat het om 4 mannen ging, die de terrorist hadden overmeesterd. De flapdrol durfde zelfs te stellen, dat een Engelse zakenman onder de banken was weggedoken, alsof hij zelf op een gewapende man zou durven duiken...... Het ging om 3 militairen uit de VS en een Britse passagier. Bovendien stelt Koster hiermee, dat de hele trein (honderd passagiers of meer) op de vermeende terrorist hadden moeten duiken, dat is onmogelijk zoals u snapt. Bovendien zegt het niets over de moed van de andere passagiers, gegarandeerd dat er meer mensen in de trein zaten, die de kans hadden waargenomen, deze bewapende man uit te schakelen.....
De kuttekop presentator was het nog met de lul eens ook, dat de 'Amerikanen' ons weer uit de stront moeten halen.........

De knuppellul Koster had het nog even over Lowlands en daar viel wel twee keer het woord seks, dus dat was weer hééééééééél leuk, lachen joh.....

 * WNL, nee niet 'Wakker Nederland', maar 'Wij Nederland...', dit om te voorkomen, dat men een verband zou kunnen leggen met de Telegraaf....... ha! ha! ha!

Voor meer Telegrof en WNL berichten en propaganda praatjes, klik op het betreffende label, onder dit bericht. Ik zal PowNed ook toevoegen, dat is de tweede publieke zender van de Telegraaf, die met belastinggeld wordt betaald. Voor meer berichten met van Weezel, klik op het label met zijn naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten