Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 augustus 2015

Harrie Bosch van woningcorporatie Aedes, zaait haat tegen vluchtelingen, ach een kilootje meer of minder vreemdelingenhaat, maakt 't uut, niewoar??!!!

Vanmiddag bij BNR (rond 12.11 u.) was topgraaier Bosch van woningcorporatie Aedes te horen over de woningnood en dan m.n. die van de sociale huurwoningen. De wachttijd voor die woningen is opgelopen door de asielzoekers (bedoeld werd: vluchtelingen die een verblijfsvergunning kregen). In Utrecht en Amsterdam is de wachttijd opgelopen tot 8 jaar, aldus Boch. Gelukkig sprak een wakkere presentator met Bosch en die stelde, dat die wachttijd van 8 jaar daar allang bestond. Dat moest Bosch toegeven, maar hij schatte toch, dat de wachttijd, door die minderheidsgroepering toch maar liefst met 5 à 10% is gestegen......

Bosch is een vervelende xenofobe schoft, die het niet heeft over het enorme aantal sociale huurwoningen, die de laatste 25 jaar zijn gesloopt door de woningcorporaties, in samenwerking met wethouders van de PvdA, VVD, het CDA en D66........ Men heeft bewust woningnood gecreëerd, om zo de huren naar achterlijke hoogte op te kunnen drijven, dat is intussen 'succesvol afgerond!!' Daarmee probeert men overigens ook nog eens de huizenbubbel in stand te houden, immers als er voor de huizen van kopers, totaal onwerkelijke bedragen worden betaald, moet je net doen, of die huurwoningen ook zoveel waard zijn........ Sinds de houten VVD dildo Blok aan de macht is, zijn er niet alleen nog meer sociale huurwoningen gesloopt (en zoals gewoonlijk veel te weinig en te dure woningen teruggebouwd), maar werden de woningcorporaties ook nog eens verplicht een flink aantal sociale huurwoningen, met blokken tegelijk te verkopen aan buitenlandse investeerders......

Dat is de reden, dat er een wachttijd is voor sociale huurwoningen, een expres gecreëerde woningnood, daar hebben vluchtelingen geen bliksem mee te maken!!!
Bosch? Een xenofobe, haatzaaiende leugenaar!!!!

Voor meer berichten over/met sociale huurwoningen, Aedes, woningnood, sloop van huizen, afbraak sociale huurwoningen, huurstijging, huurliberalisatie, huizenbubbel, huizenprijs, Blok, vreemdelingenhaat, vluchtelingen, asielzoekers en/of haatzaaien, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten