Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 augustus 2015

Mart Smeets is nog steeds trots op de mariniers, vanwege het 'schoonvegen' van de Dam...........

De zo ongeveer slechtste 'sportjournalist' (de titel is nog teveel) van Nederland is Mart Smeets.  Deze flapdrol bleef zelfs nadat het voor iedereen duidelijk was, dat Armstrong doping gebruikte, geloven in diens onschuld..... Ach ja, Armstrong had 'm eens een keer over z'n slijmkop geaaid..... Gisteren was Smeets alweer met een hoop suf gelul te horen op Radio1. Gelul dat hij bracht alsof het werkelijk over iets van belang ging, zaken waar hij zijn mening als zaligmakend weergeeft..... ha! ha! ha!

Als Smeets aan het woord komt (voor z'n eerste woord) stem ik af op een andere zender, maar gisteren moest de lul weer eens gevraagd worden, over een ander onderwerp, voorafgaand aan het zwetsblok waarin hij pleegt op te treden. Naar aanleiding van het zoveel jarig bestaan, van het psychopatenkorps mariniers, vertelde een marinier in de studio z'n verhaal, o.a. dat de training van de mariniers zo zwaar is en bla bla bla. Of Smeets in dienst was geweest (de oude dienstplicht), nou gelukkig voor de marine niet, zo liet de hufter 'snaaks' vallen..... Smeets zag z'n kans schoon en stak de mariniers een dikke veer in de reet, 'voor al het goede werk' en één zaak in het bijzonder: het schoonvegen van de Dam (25 augustus 1970). Want dat was me een schande mensen, van dat langharig tuig (de combinatie met werkloos viel nog net niet), dat de vrede (voor o.a. Vietnam), gelijke verdeling voor iedereen (over de hele wereld) en liefde propageerde vanaf het oorlogsmonument op de Dam........... Smeets juicht het dus toe, als een legercorps het recht in eigen hand neemt........

U snapt 't al, mocht het Nederlandse leger een staatsgreep plegen, staat Smeets vooraan om z'n diensten aan te bieden en om bij de militaire parades het leger toe te juichen........

Smeets vervolgde met te zeggen, dat 't hem niet zozeer ging omdat 'langharig tuig', maar om het monument voor de gevallenen in de oorlog, dat beklad zou zijn door de toenmalige hippies...... De hufter haalt het bekladden van het paleis op de Dam door elkaar met het bekladden van het monument op de Dam (wat niet gebeurde)........ ha! ha! ha! Dat eerste gebeurde overigens niet in 1970 maar op 7 mei 2015!!

Nee, voor Smeets staan de mariniers nog steeds op een meer dan levensgrote sokkel....... Uiteraard hoor je Smeets niet over alle vechtpartijen van deze mariniers in verschillende landen (ook nog in vredestijd), maar vooral in Scandinavië, daarmee sloeg Nederland ook zo'n geweldig figuur, een pleefiguur wel te verstaan, echt iets om trots op te zijn......... En dat 'pleefiguur' slaan, past dan wel weer helemaal bij Smeets, hij heeft z'n leven lang niet anders gedaan!!!

Overigens Smeets: velen waren 'al niet bang', dat jij met je geslijm en gelik naar boven, tegen het schoonvegen van de Dam zou zijn geweest, zakkenwasser!!! En Smeets, om welk orgaan draag je jouw Armstrong armband tegenwoordig???

Voor meer berichten met deze enorme klootzak, klik op het label Smeets, onder dit bericht .

Draai hierna vanavond maar de EP 'The Universal Soldier' van Donovan (u kunt veel van de originele albums van Donovan beluisteren op YouTube en dat is alleszins de moeite waard!) en Bob Dylan met het album 'The Freewheelin Bob Dylan', i.t.t. Donovan niet het origineel, Dylan heeft zijn idealen zoals veel hippies verraden en is nu een grote poen graaibak geworden, dus originele albums worden onmiddellijk verwijderd van YouTube..... Ondanks dit alles, blijven de eerste albums van Dylan geweldig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten