Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 19 augustus 2015

Met grote dank aan paus Franciscus is een 11 jarig meisje in Bolivia bevallen van een tweeling........

Dacht even, dat ik 't niet goed hoorde, toen gisteren het bericht werd gebracht, dat een 11 jarig meisje, was bevallen van een tweeling (uiteraard met een keizersnee....). Dit daar ongeveer een week geleden het bericht kwam, dat een 11 jarig meisje was bevallen van een kind* ('natuurlijk' via dezelfde methode). Maar dat eerste geval van te voorkomen vreselijke marteling (ook al tijdens de zwangerschap!!), was in Paraguay en het ging toen niet om een tweeling. In het bericht gisteren werd niet gemeld, of dit tweede meisje, net als de eerste een abortus werd geweigerd door de rechter, maar dat kan bijna niet anders. Ook Bolivia is als Paraguay katholiek en wat meneer pastoor en pias paus vinden is wet, dus geen abortus...... Al meen ik dat de valse fascistenvriend, die paus mag spelen, al eens opperde dat abortus mocht, als het leven van de moeder in gevaar was.

In feite is de houding van de kerk bijna te vergelijken met de reacties in de eerste jaren, op de berichten over het enorm grote aantal kinderen, die door geestelijken van die kerk werden (en worden) misbruikt. Hoe kan je godverdomme een meisje van 11 dwingen een zwangerschap te voldragen en als klap op de vuurpijl een kind te baren???!! Dan moet je wel een ongelofelijke, inhumane ploert zijn!!! Dat is paus Franciscus, alias Bergoglio dan ook, immers hij had de katholieke kerk daar en de verantwoordelijke bisschoppen kunnen manen, de abortus goed te keuren (ook voor alle toekomstige gevallen) ...... Mochten die bisschoppen dat hebben geweigerd, had hij met z'n valse kop het vliegtuig richting Zuid-Amerika kunnen nemen en voor het parlement een protest bijeenkomst moeten houden. Dat heeft hij niet, dus is het deze klootzak ook aan te rekenen, zeker daar hij nog steeds tegen abortus en anticonceptie is!!! Alleen in Paraguay bevallen jaarlijks zo'n 500 meisjes tussen de 10 en 14 jaar van een kind.........

Overigens werd ook dit meisje verkracht door haar stiefvader.........

Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!

* Zie: 'Paraguayaans meisje van 11 bevallen, met grote dank aan de rk kerk!!!!'

Voor meer berichten over de 'fijne' katholieke kerk en de wolf in schaapskleren, die het geteisem leidt, klik op de labels kindermisbruik rk kerk, paus Franciscus, abortus, anticonceptie en/of vrouwenemancipatie onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten