Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 augustus 2015

Rob de Wijk belt Rutte met een smeekbede om meer geld voor defensie....... AAAAJAAAAAJAAAAAAJ!!!

Rob de Wijk was afgelopen zaterdagmiddag bij WNL (één van de twee 'publieke' Telegraaf omroepen) de gast, die zogenaamd het antwoordapparaat van Rutte insprak, een vast onderdeel in dat Radio1 programma. De 'defensie deskundige oplichter' de Wijk pleitte er bij Rutte voor, de belastingmeevaller in z'n geheel in defensie te steken (maakt 't uit dat meer dan 4 miljoen mensen tegen-, op-, of onder de armoedegrens leven en de voedselbanken de vraag niet aankunnen).

De bezuinigingen van de laatste 10 jaar tasten de geloofwaardigheid en veiligheid van Nederland aan, zo lulde deze grootlobbyist van het militair-industrieel complex....... De veiligheid.... ha! ha! ha! ha! Ja, beste lezer u wist het nog niet, maar de Russische vloot licht voor de kust van Den Helder en als er niet snel geld naar defensie gaat, komen ze aan land...... ha! ha! ha! ha! ha! De NAVO landen en MNNA's* geven bij elkaar 7 keer meer uit aan defensie, dan Rusland en China samen!!

Uiteraard moest de Wijk nog even naar Rusland wijzen, dat een groot gevaar is voor onze veiligheid....... ha! ha! ha! ha! ha! Als er nu een partij is, die uiterst agressief heeft gehandeld, gevaarlijk is en ervoor heeft gezorgd, dat Rusland overging tot de bezetting van De Krim, is dat de NAVO (wel), de NAVO o.l.v. de VS (de feitelijke leider). De VS heeft de opstand en staatsgreep in Oekraïne, tegen het democratisch gekozen regime van Janoekovytsj, geregisseerd, voorzien 'van hand en spandiensten' en betaald met 4 miljard dollar (!!!)........ De NAVO, met de VS achter het stuur, verrichtte voorwerk, door volkomen tegen de afspraken in (afspraken gemaakt met Gorbatsjov), steeds verder uit te breiden in Oost-Europa, richting grens met Rusland. In feite staat de NAVO nu voor bijna alle grenzen in het Noord-, Midden- en Zuidwesten van Rusland......... Volgens de Wijk hebben wij zitten slapen...... ha! ha! ha! ha! ha! Als slapen hetzelfde is als agressief je klauwen uitslaan, zou het kunnen kloppen......

Godverdomme wat een smerige leugenaar en oorlogshitser, die de Wijk!!!!

* MNNA's zijn niet leden van de NAVO, maar wel NAVO bondgenoten, te weten: Australië, Israël (!!), Egypte (!!), Japan (!!) en Zuid-Korea.

Voor meer berichten over/met Rob de Wijk, militair-industrieel complex, defensie, bezuinigingen op defensie, NAVO, de Krim en/of Oekraïne, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten