Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 augustus 2015

Maarten van Rossem politiek correct over zwarte piet...... OEI!!!

De geliefde tv hondenkop van imbeciel Nederland, van Rossem, u weet wel, die zo leuk nooit voor 10.00 u. uit z'n stinkende bed komt, heeft zich uitgesproken voor zwarte piet en tegen de politiek correcte figuren die zich tegen dit achterlijke fenomeen verzetten. Van Rossem is tenslotte zwart geboren en weet precies wat het is om als kind en jong volwassene vernederd te worden vanwege je huidskleur en daar zelfs voor gediscrimineerd te worden........

Van Rossem is de laatste jaren ook een enorme auto-idioot geworden en in die kringen is het heel normaal te gaan spugen, als je commentaar hebt op zwarte piet. Wat dat betreft verwijt van Rossem, sorry dat ik 't zeg, de ketel dat die zwart ziet!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Godallemachtig wat een enorme ouwehoer (letterlijk en figuurlijk!)!!!!

Wist u overigens dat deze mislukte geschiedenis zakjesplakker ooit zei, dat hij nooit op een kleine partij zou stemmen. Dat van Rossem PvdA stemt is algemeen bekend, daar past hij ook uitstekend bij, oplichters kunnen het reuze goed vinden onderling!! Gelukkig is de PvdA dan ook als grote partij begonnen, helaas de voorloper van de PvdA niet, maar dat hij dit niet weet, kan je een 'geschiedkundige' niet kwalijk nemen, nee toch????!!!!!

Beste lezer, zag in m'n aantekeningen, na plaatsing, dat ik het commentaar van een verslaggever en presentator van Radio1 was vergeten. Presentator Suzanne Bosman en verslaggever Lammert de Bruin, stelden het volledig met van Rossem eens te zijn...... Bent u gekleurd, of niet zo politiek correct als van Rossem, maar wel lid van AVROTROS? Zeg onmiddellijk uw lidmaatschap op!!
Zie ook: 'Blokker houdt zwarte piet in het 'assortiment........' Oproep tot boycot!'

Voor meer berichten met deze opgeblazen pias, klik op het label van Rossem, onder dit bericht. Voor meer berichten over zwarte piet en alle politiek correcte figuren, die vinden dat je niet moet zeiken over deze 'cultuurhistorische figuur' (ha! ha! ha!), klik op het label zwarte piet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten