Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 augustus 2015

Gazprom maakte forse winst 1ste kwartaal.........????!!!!

Je hoort het laatste jaar niet anders, dan dat het slecht zou gaan met Gazprom en daarmee met de Russische economie, waar dan continu het argument bijgegeven wordt, dat dit alles met de lage olieprijs te maken heeft........ U snapt zeker wel, dat ik gisteren danig uit m'n Azijnpisserstoel (die niet lui is, want een stoel kan niet lui zijn) donderde toen ik op DeBeurs.nl las, dat Gazprom het eerste kwartaal gigantisch meer winst haalde, vergeleken met een jaar eerder. De netto winst was 382 miljard roebel, dat is 5,4 miljard euro, terwijl de cijfers van 2014 respectievelijk op 223 miljard roebel en 3,15 miljard euro lagen..... Volgens DeBeurs.nl was dit te danken aan de 'grote voorzieningen' die Gazprom vorig jaar had moeten nemen, vanwege het conflict in Oekraïne....... Vorig jaar was Oekraïne nog 14 miljard euro schuldig aan Gazprom. Men deed hier toen in de politiek en de reguliere media net, of die 14 miljard maar een schijntje was voor Gazprom en het dreigen met afsluiten van het gas uit Rusland, alles met politiek te maken had, weet u nog???

Kortom er wordt behoorlijk lullig bericht over Rusland, ach ja, de wens is de meester van de gedachte! Hetzelfde is aan de hand bij het aanwijzen van Rusland, als schuldige voor het neerhalen van MH17, ook al zijn er gigantisch veel bewijzen, dat juist het Oekraïne van de corrupte grofgraaier Porosjenko en zijn fascisten achter de aanslag op MH17 zitten......

Voor meer berichten over Rusland, Gazprom, gaswinning, oliewinning, propaganda, onafhankelijke journalistiek, Oekraïne, MH17 en/of vliegramp, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten